- Konu Sahibi rafadantayfa
-
Ben eft yi sabah hallettim canim:))
Bende kargonuzu gönderdim ptt kargo ile
Takip numarasıKP01524160171
canım ben pembe tulumu ıstıyorum bırde lcw ayakkabıları ıstıyorum satılmadıysa
ve sandaletlerı ıstıyorum satılmadıysa
ayır bana canım bunları ozelden adresımı yazarım pazartesı verırısın yannız canım kargoya olursa eger , kapıda odemelı ıstıyorum mumkunseHepsi duruyor sandaletler pembelermi?beyazlarmı?
Eki Görüntüle 1052535 Eki Görüntüle 1052534 Eki Görüntüle 1052528 Eki Görüntüle 1052530 Eki Görüntüle 1052531
Bunları istiyorsunuz değilmi
Sandaletler yeni 5 tl
ev ayakkabılarıda iyi durumda oda 5 tl
tulumu 30 tl ye almıştım fotoda yakından görünenen yaka çıtçıtı düştü onun dışında sorunu yok oda kullnıma engel değil zaten varkende kapatılmıyor yakada olduğundan önü komple fermuarlı onuda 8 tl den satışa koydum
3 ü 18 tl yapıyor ayırayımmı fiyatlar uygun tuttum o yüzden son fiyatlarıdır
ayır bana canım bunları ozelden adresımı yazarım pazartesı verırısın yannız canım kargoya olursa eger , kapıda odemelı ıstıyorum mumkunse
Hepsi duruyor sandaletler pembelermi?beyazlarmı?
Eki Görüntüle 1052535 Eki Görüntüle 1052534 Eki Görüntüle 1052528 Eki Görüntüle 1052530 Eki Görüntüle 1052531
Bunları istiyorsunuz değilmi
Sandaletler yeni 5 tl
ev ayakkabılarıda iyi durumda oda 5 tl
tulumu 30 tl ye almıştım fotoda yakından görünenen yaka çıtçıtı düştü onun dışında sorunu yok oda kullnıma engel değil zaten varkende kapatılmıyor yakada olduğundan önü komple fermuarlı onuda 8 tl den satışa koydum
3 ü 18 tl yapıyor ayırayımmı fiyatlar uygun tuttum o yüzden son fiyatlarıdır
valla arkadas gulunecek hamı var suan ortada bebek yok ben bısıler alıyorumTamam ptt hesabım var bir arkadaş demişti kapıda ödemeli kalkmış diye ama bugün sordum öğrendim kalkmamış devam ediyor burada.
Adres bilgilerinizi bekliyorum pazartesi günü ptt ile kapıda ödemeli olarak göndericem o zamana kadar beğendiğiniz başka birşey olursa ilave ederiz bir göz atın isterseniz tekrar.
bu arada pembe sandaletlerı ıstıyorum canımTamam ptt hesabım var bir arkadaş demişti kapıda ödemeli kalkmış diye ama bugün sordum öğrendim kalkmamış devam ediyor burada.
Adres bilgilerinizi bekliyorum pazartesi günü ptt ile kapıda ödemeli olarak göndericem o zamana kadar beğendiğiniz başka birşey olursa ilave ederiz bir göz atın isterseniz tekrar.
valla arkadas gulunecek hamı var suan ortada bebek yok ben bısıler alıyorumama napım dayanamıyorum abi esımde dıyor surekelı kız cıcılerı alıyorsun bıraz mavı al barı olsun kız alcam oglum olursada bırıne verırım ınsallah bu ay hamıleyımdır bana nasıp olur canım ozel mesajda adresımı gonderdım geldımı bılmıyorum bır bakarmısn
bende oyleyım canım suan bır bavul dolsusu kız cıcılerım varHayırlısı olsun inşalalh cicilerimiz size uğurlu gelir ve bebişiniz şuan sizinledir bende daha oratada yokken bir sürü kız bebek cicileri almıştım
Biz sabrsızız anlaşılan kimisisde hamileyken bile son aya kadar bekler alışveriş için ben onlara şaşırıyorum nasıl bir sabrdır
bende oyleyım canım suan bır bavul dolsusu kız cıcılerım vardoguma kadar bır oda dolusu yaparım eegrkı olursa ama erkek olursa foslarız martta reglı gormedım pazratesı doktora gıdcem nasıpse ınsallah ugurlu gelırde hamısımdır amın nnnn
Hayırlısı olsun inşalalh cicilerimiz size uğurlu gelir ve bebişiniz şuan sizinledir bende daha oratada yokken bir sürü kız bebek cicileri almıştım
Biz sabrsızız anlaşılan kimisisde hamileyken bile son aya kadar bekler alışveriş için ben onlara şaşırıyorum nasıl bir sabrdır
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Bende kargonuzu gönderdim ptt kargo ile
Takip numarasıKP01524160171
Kargomu kacirdim simdi ptt ye gitmem gerek
Urunleri bugun aldim tesekkur ederim hediye koymussunuz. Ama keske oyuncagin durumunu soyleseydiniz kaplumbaganin sapkasi ve parcalarindan biri eksik farkinda degildiniz sanirim farkinda olsaniz o sekilde satmazdiniz diye dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?