- Konu Sahibi valentina_veta
-
chicco bot kullanılmış mı acaba. yan basma filan var mı ayakkabıda
Sizin istediginiz hangi ayakkabiydi fulya hanim, mont kac beden bir remini koyabilir misiniz?Biximki 21 giyiyor ve butcem 30 tl civari. Ist dayim. Ihtiyaciniz varsa benimde sifir bluekey uzun sisme montum var. Kizinia ihtiyaci varsa degisim yapabiliriz. Onunda etiketi 110 civari
BALLI DİLLİ ANNE:) BOTUMUZ GELDİ. CHİCCO GİBİ BİR MARKANIN SIFIR BOTUNU BANA NERDEYSE 5 DE 1 İ FİYATINA VERDİNİZ. İYKİ POSTUNUZU GÖRDÜM VE ULAŞTIM SİZE. KIZIMIN AYAĞINA CUK OTURDU. HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. GÜVENLE ALIŞVERİŞ YAPIN ARKADAŞLAR. EKSİK OLMAYIN TEKRAR TEKRAR SAĞOLUNHafta sonuna özel %20 indirim!!!
Begenmenize coook sevindim, güzel günlerde kullanın inşallah.BALLI DİLLİ ANNE:) BOTUMUZ GELDİ. CHİCCO GİBİ BİR MARKANIN SIFIR BOTUNU BANA NERDEYSE 5 DE 1 İ FİYATINA VERDİNİZ. İYKİ POSTUNUZU GÖRDÜM VE ULAŞTIM SİZE. KIZIMIN AYAĞINA CUK OTURDU. HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. GÜVENLE ALIŞVERİŞ YAPIN ARKADAŞLAR. EKSİK OLMAYIN TEKRAR TEKRAR SAĞOLUN
slm cnm bunun kalibi nasil biz 24 giyiyoruz olur ku acaba alttan olcebilirmisinBaby&kids marka 24 numara bilekli sifir ayakkabi 30 tlEki Görüntüle 1651297 Eki Görüntüle 1651298 Eki Görüntüle 1651299
Canım ilk sayfada da belirtmiştim fuşya botun numarasını yanlış yazmisim doğru numarası 23.slm cnm bunun kalibi nasil biz 24 giyiyoruz olur ku acaba alttan olcebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?