Kız bebek renkli ultrason

2bucuk yaş var benimkilerinin arasında. Büyük çok zorladı bizi maalesef. Kendisini de bizi de yıprattı kuzum.🥺
O günü sabırsızlıkla bekliyorum 🙏

Zordur olmazmı ya ben sımdı hıc kestıremıyorum nolcak ne bıtcek ertugrul napıcak 🙈😂
İnşallah kolay olur canım. 5 yasa yakın olacak sanırım araları. Okula da giderse zorlanmazsin inşallah 🤲 bizde Lina çok küçüktü. Yakında kimsede yoktu. Eşim gelene kadar ikisine zor yetiyordum. İlgi bolununce afalladi o da. Ama geçti şükür. Daha rahatız artık. Sizinde güzel olur İnşallah.

İnşallah kolay olur canım. 5 yasa yakın olacak sanırım araları. Okula da giderse zorlanmazsin inşallah 🤲 bizde Lina çok küçüktü. Yakında kimsede yoktu. Eşim gelene kadar ikisine zor yetiyordum. İlgi bolununce afalladi o da. Ama geçti şükür. Daha rahatız artık. Sizinde güzel olur İnşallah.
Okula zaten gidiyor benım fındık bakalım nasıl olacak her yaşta zorluğu farklıdır mutlaka ya 😍
Çok şükür zorlu zamanları atlatmışsınız herşey çok daha güzel olsun inşallah 🌸

Okula zaten gidiyor benım fındık bakalım nasıl olacak her yaşta zorluğu farklıdır mutlaka ya 😍
Çok şükür zorlu zamanları atlatmışsınız herşey çok daha güzel olsun inşallah 🌸
Amin canım inşallah sizin için de çok güzel olur herşey. Evde minik bir bebek çok güzel oluyor gerçekten. Sağlıkla gelsin inşallah miniğin 🙏

X