- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.191
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Kız bebeklerının renklı ultrasonu olan varmı hanımlar
Doktorum kıza benzıyor dedı de sıyah beyazda bacak arası bostu renklıde boyle gozukuyor merak ettım 13 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ayy neler görüyor bu gözlerim maşallah ya senin keseden de kız dı dimi tahmininEki Görüntüle 3229362
Kız bebeklerının renklı ultrasonu olan varmı hanımlar
Doktorum kıza benzıyor dedı de sıyah beyazda bacak arası bostu renklıde boyle gozukuyor merak ettım 13 haftalık
Evet kuzum tahmınler o yondeydıAyy ayy neler görüyor bu gözlerim maşallah ya senin keseden de kız dı dimi tahminin
Ben hala erkek olduğu yönündeyim ya nedennnnn inşallah kızdırEvet kuzum tahmınler o yondeydı
Doktor kıza benzıyor dedı ama net kızdır demıyor ıste o yuzden hala soru işaretıBen hala erkek olduğu yönündeyim ya nedennnnn inşallah kızdır
Gönlündekini versin rabbim inşallahDoktor kıza benzıyor dedı ama net kızdır demıyor ıste o yuzden hala soru işaretı
Amin bitanem nasip beklıyoruz heyecanlaGönlündekini versin rabbim inşallah
Kullanıcı adımı o dönem değiştirmiştim canım. Biz seninle aynı ilcedeydik. Sonra ben ile taşınmıştım. Belki bu ipucuyla hatırlarsınKullanıcı adını degıstırdınmı hıc cıkaramadım kuzum Oğlum buyudu hala mınnos ve sebek evet
Ayy hatırladım hatırladım sen napıyorsun varmı ıkıncı bebısKullanıcı adımı o dönem değiştirmiştim canım. Biz seninle aynı ilcedeydik. Sonra ben ile taşınmıştım. Belki bu ipucuyla hatırlarsın
Benim ikinci iki yaşına yaklaştı minik kızım küçücük bir abla oldu. Şimdi iki cadı kızla hiç oturmadan günleri geçiriyorumAyy hatırladım hatırladım sen napıyorsun varmı ıkıncı bebıs
Anamm saka biz geç kalmısız desene masallahBenim ikinci iki yaşına yaklaştı minik kızım küçücük bir abla oldu. Şimdi iki cadı kızla hiç oturmadan günleri geçiriyorum
Yok kuzum sizinki normal, bizimki erkenci çıktıAnamm saka biz geç kalmısız desene masallah
Ay olsun cok sevındım senın adına aradan cıkartmıssın işte daha ne hala aynı ildemisinizYok kuzum sizinki normal, bizimki erkenci çıktı
Ay olsun cok sevındım senın adına aradan cıkartmıssın işte daha ne hala aynı ildemisiniz
Zorlugu zorluk haklısın eltımde suan ıkı yas arayla büyütüyor cok zorlandı ama sefasını sureceksınızevet canım aynı yerdeyiz. Yakında ailelerden de kimse olmayınca biraz zorlandım. Yeni yeni kolaylamaya başladı gibi. Beraber oynamaya başlasalar sıcak kahve içerim inşallah