Kız bebek olabilmesi için…

Hayırlı sağlıklı olanı olsun inşallah
Yumurtanın tam çatladığı zaman erkek sonrası kız bebek oluyor diye okumuştum yorumlarda

Testlerle yumurta takibi yapabilirsiniz

Kızlar herkese merhaba
Henüz hamile değilim ama önümüzdeki aylarda düşünüyoruz. Öncelikle elbette sağlıklı olması ama ben hep bi kızım olmasını istiyorum. Bunun için bi teknik vb bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz fikir olur belki.
Evlat edinebilirsiniz kız/erkek seçebiliyorsunuz.

Çok haklısınız ama kızım olmasını çok istiyorum 🥹
Öncelik sağlıklı olması tabi ki Rabbim neyi dilerse onu verir
Yalnız bunuda paylaşmak istiyorum seninle sosyal medyada görmüştüm ben yumurtalama zamanından bir kaç gün önce ilişkiye girersen kız olma ihtimali yüksek tam yumurtalama zamanında olursa erkek olma ihtimali artıyor demişlerdi sebep olarakta x kromozomu taşıyan spermler daha yavaş ama geç ölüyolarmış y kromozomu taşıyan spermlerde daha hızlı ama erken ölüyolarmış
Ne kadar doğru bilemiyorum tabi kiiii😂

Öncelik sağlıklı olması tabi ki Rabbim neyi dilerse onu verir
Yalnız bunuda paylaşmak istiyorum seninle sosyal medyada görmüştüm ben yumurtalama zamanından bir kaç gün önce ilişkiye girersen kız olma ihtimali yüksek tam yumurtalama zamanında olursa erkek olma ihtimali artıyor demişlerdi sebep olarakta x kromozomu taşıyan spermler daha yavaş ama geç ölüyolarmış y kromozomu taşıyan spermlerde daha hızlı ama erken ölüyolarmış
Ne kadar doğru bilemiyorum tabi kiiii😂
Yazdığınız için çok teşekkür ederim 🌹 O zaman yumurtlamadan birkaç gün önce ilişkiye girip sonra korunmalı mıyım 🤷🏻‍♀️tek ihtimal o dönem mi

Ne güzel Allah bağışlasın 🙏keşke olsaydı
Amin. Yani ben sizi anlıyorum kınamıyorum. Ben de hamileliğimi öğrendiğimde inşallah kız olur diye gönlümden geçirdim ne yalan söyleyim. Gönlüme göre de oldu. Ha bu demek değil ki erkek olsa sevmeyecektim. Özellikle kız olsun diye bir çabam olmadı ama. 😄

X