• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız Bebek Mont (6-9 ay, 68 cm) Deri Ayakkabı (20cm)

tiela

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
39
7
18
44
Çok az kullanıldı, çok şık. Caramell marka. 120 TL'ye almıştım 60 TL'ye satıyorum.

upload_2016-1-7_19-49-28.jpeg

Polaris ayakkabı 20 numara, 30 Lira, gerçek deri yumuşak

IMG_2290.JPG

Kusura bakmayın ama,giyilmiş,ikinci el bebek ayakkabısı mı 30 tl.insaf ya.eskiye 30 tl verecek olan biraz daha katar yenisini alır,siz ve sizin gibileri insaflı olmaya davet ediyorum

Ayakkabı deri 60 TL ye almıştım, az giyildi. Aldığımın hep yarı fiyatını yazıyorum yeni olduğum için bu işlerde:) İsterseniz daha düşerim, istemezseniz siz bilirsiniz napalım. Not: Piyasada deri ayakkabılar en az 70'den başlıyor, deri diye satılanların çoğu değil.

Kusura bakmayın ama,giyilmiş,ikinci el bebek ayakkabısı mı 30 tl.insaf ya.eskiye 30 tl verecek olan biraz daha katar yenisini alır,siz ve sizin gibileri insaflı olmaya davet ediyorum

Ben de siz ve sizin gibileri sıfır fiyatlardan haberdar olmaya davet ediyorum. Ucuz alan zaten ucuza veriyor onları alın. Marka olsun istiyorsanız sıfır fiyatının yarısı gayet uygundur. müdahale etmeyin kimsenin satışına. satış yapanlar, siz de bu tür manüplasyona izin vermeyin. bu şekilde 50 liralık eşyaya 3 lira teklif eden bile var, asıl onlar insaflı olsun. Satış yapılıyor burada, bağış değil!

Ben Kifidis deri ayakkabıya 120 liraya almışken 15 dedim, 10 olmaz mı kargo var dediler. Sanki alışverişe giderken ışınlanıp gidiyorlar bedavadan veya biz kargoya giderken yol parası vermiyoruz.

Back