Bebek İkinci El KIZ BEBEK KIYAFETLERİ

Merrily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
35
5
37
Merhabalar;

Elimde 0-6 ay Bebek kıyafetleri mevcut;temiz kullanılmış, marka kıyafetler, bazıları hiç kullanılmadı. Sadece bazılarının yakalarında hafif lekeler var, zorlasam çıkardı ama Bebek deterjanından başka birşeyle yıkamak istemedim. Hepsi çok az giyildi, malum çabuk büyüyorlar. Maksadım evde yer açılsın, birilerinin de ihtiyacı görülsün. Ben de bunlardan gelenle bebeğimin yeni ihtiyaçlarını göreyim; ilgilenip beğendikleriniz olursa siz makul fiyat tekliflerinde bulunabilirsiniz, tekliflere ve sorulara açığımaşağıya fotoları ekleyeceğim.

Beğendikleriniz varsa onların bedenlerini yazabilirim, geneli 0-3 ve 3-6 ay şeklinde. Fiyat da teklifte bulunabilirsiniz, amacım elden çıkarmak.
Hepsini begendim ancak bebegimin bedenine uyar mi onu bilmiyorum.
En ustteki kırmızı elbise
Onun altında iki alt alta fotoğrafta 4 adet tulum
Kahverengi filli takım
Füme renfi kedili elbise
Pembe tavşanlı takım
Üstü puanlı altı gri olan takım
Bunların aylarını yazarsanız bir de aklınızdan geçen rakamı, içlerinden uygun olanları alabilirim.

Merhaba tekrar;
1. En üstteki elbise 68 cm yazıyor etiketinde, hiç giyilmedi, hediye gelmişti, 10₺ olur

2. 2’lü tulum Carter’s marka sıfırları bayağı tuzlu biliyorsunuzdur; 0-4 ay sayılı kez giydirdim, hiç bir lekesi, defosu vs yok; her biri 20₺

3. 2’li yavruağzı ve lacivert tulum, 3-6 ay yazıyor ikisinde de, ama iri bir bebekse 6 aya kadar olacağını sanmıyorum. Benimki 5. Ayına kadar giyebildi. Bunlarda da herhangi bir deforme leke vs yok, az giyildiler, lacivert olanın pembe şapkası var. Herbiri 7,5₺

4.filli takım füme rengi kahverengi değil. Penyesi çok güzel, baya severek kullandık. Üzerinde 62 cm yazıyor; bunun da bir sorunu yok, 7,5₺ takımı

5. Kedili elbise bu da füme değil siyah :) 0-3 ay kadife ve hiç giyilmedi, LCW’nin, beyaz külotlu çorabı var, bu da hiç giyilmedi ve fotodaki halinden daha güzel, 10₺

6.Pembe tavşanlı şapkalı takım; üzerinde 50 cm yazıyor ama kalıbı büyük 4. Ayına kadar giydirebildim, bunda da leke defo vs yok, kullanışlı, 10₺ olur

7. Gri puantiyeli pijama takımı üzerinde 6-9 ay yazıyor ama Kalıbı küçük, üst pijamada sarı lekeler var, yalnızca Bebek deterjanıyla yıkamayı tercih ediyorum, uğraşsam çıkardı belki ama uğraşmadım, 7,5₺ olur.

Bu ürünlerin hepsi Carter’s Lcw bibaby ebebek gibi markaların, kalite olarak bir problemleri yoktur.

Ne kadar üzgünüm anlatamam. Olsa olsa belki en üstteki kırmızılı elbise olurdu o da içlerinden en az beğendiğimdi. Kızım doğmadan önce karşılaşmış olsak sanırım hepsini alacaktım ancak şimdi hepsi kızıma ya küçük gelir yada giyse giyse 1 2 hafta daha giyer. Umarım gerçekten ihtiyacı olan birileri çalar kapınızı çünkü heosi cok guzeller

Olsun, nasipten öte köy yok derler, bebeğiniz ne kadarlık şuan ?

Olsun, nasipten öte köy yok derler, bebeğiniz ne kadarlık şuan ?
Şuan 4 lık ama 4 aya uygun giyinemiyor. Daha çok 6 ay ve üzeri kıyafetlere bakıyorum ki daha uzun süreli giyebilsin. Çok beğendiğim bir kıyafeti iki üç giymeden sonra rafa kaldırınca içim acıyor çünkü.

Ben de aynı şekilde hissediyorum. Ama çabuk büyüyorlar napalım, inşallah aradığınızı bulursunuz, kolay gelsin kuzunuzu büyütmede :)

9-12 ay soobe, koton marka, hiç giyilmedi üst 3-6 ay, alt 6-9 ay Zara lcw 6-9 ay lcw 9-12 ay, hiç giyilmedi

Ben hepsini begendim nerdeyse.. cinsiyetimiz büyük ihtimalle kız ayın 24'unde kesinleşicek. O zamana kadar satılmazsa almak istediklerim var. zıbınların her birine ne kadar düşünüyorsunuz alırsam o resimdeki 6 lı zıbınların hepsini almak isterim. Bir de kalpli gri astronot tulum da çok güzel onun fiyatı nedir acaba?

Merhaba,

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun; beğendiklerin için kendin de fiyat teklifinde bulunabilirsin, ortada bir yerde buluşuruz, evde yer açmak maksadım. Ancak Bazıları satıldı yüklediklerimin, hala yükleyeceklerim var ama fırsat bulamadım. özellikle ihtiyacın olan birşeyler var mı, varsa bakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…