Bebek İkinci El Kiz bebek kiyafetleri 3-9 ay

merhaba ben Ankaradayım bımıyorum sız nerdesınız kredı kartınız varsa bızım verecegımız hesaba odeyeblırsınız

Ben istanbuldayim hepsi 12.5 yapiyo galiba dimi bi yalnislik olmasin biz eşimle kredi karti kulanmiyoruz ama kardesimin var ondan rica ederim yatirir ama havale parasi alinmicaksa alicam bunlari cnku gecen gun yine burdan bi arkadastan alis veris yaptim 8.5 tl havale parasi odedim

ben ıkıncı el aldıgımda hıc bes kurus odemıyorum, tabı ınternet bankacılıgıyla odeme yaptıgınız takdırde, gıdıp bankadan odersenız alırlar, evet hepsı 12,5

tamam ben kardesımle konusup donucem sıze hemen son bır sorum daha var ptt kargo uygun fıyata getırıyo onunla gonderebılırmısınız

ben kardeşimle konustum ınternetten yapıncada 7 tl alıyolar dedi siz nasıl ödemeden alıyosunuz bunun ıcın ne yapmak lazım bana bi anlatırsanız bende bundan sonra havale ucretı odemem en azından ozel msj hakkım yok henuz ıstersenız facemı ekleyın ordan bı konusalım serpil kartal özdemir benım adım gorusuruz

ben anlamadim ben hep intntten havale yapiyorum hic para odemiyorum.kusura bakmayin kiyafetleri baskalari istiyor size vakit ayiramiycam siz eniyisi arastirin ogrenin baska alisvrislerde lazim olur.iyi gunler size.

Eger kiyafetler duruyorsa bende talibim.3 aylik bir kizim var. Cogu olur heralde..

evet kiyafetleri yeni guncelledim hepsi mevcut hangilrini istiyorsunuz lutfen kod numaralariyla bildirirseniz cok memnun olurum.evet hepsi kiziniza uyar 3 ve 6 ayliklar benden yani bedende 3.6 ay yaziyor cok rahat olurlar

evet kiyafetleri yeni guncelledim hepsi mevcut hangilrini istiyorsunuz lutfen kod numaralariyla bildirirseniz cok memnun olurum.evet hepsi kiziniza uyar 3 ve 6 ayliklar benden yani bedende 3.6 ay yaziyor cok rahat olurlar

Ben ilk kez alsveris yapicam.kod numarasi bilmem ama urunleri soyliyeyim.kadife tulum.polar tulum ve pembe cizgili tulum simdilik.nasil ve nereye odeme yapicagimi soylerseniz sevinirim kargo cok tutarmi bide:)

çok yardımcı oldunuz sagolun arastırıcam elbette ama sizin alısverıskerınızde ısıme yaramıca kesın iyi günler

Son düzenleme:
Ben ilk kez alsveris yapicam.kod numarasi bilmem ama urunleri soyliyeyim.kadife tulum.polar tulum ve pembe cizgili tulum simdilik.nasil ve nereye odeme yapicagimi soylerseniz sevinirim kargo cok tutarmi bide:)

kargo cok tutmaz,odemeyıde ınternet bankacılıgıyla ben sıze hesap numarası verıcem havale yapıcaksınız,bende sızın adresınıze ptt,ıle yollıycam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…