Gebeliğe Hazırlık Kız bebek istiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yumurtlama dan 1 gün önce ve yumurtlama günü olan ilişkiden bebeğim kız.Ama benim şansa oldu gibi geliyor:) yani illa kız istiyorsanız yumurtlamadan bi kaç gün önce ilişkiyi bırakın

Benim doktorum yumurta takibi ile yaparız kız demişti iki oğlum var daha küçükler cesaret edemiyorum 3. 'ye

Merhaba öncelikle ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederim ve yumurtlama öncesi 2 2.5 gün ilişkiyi kesin iliski yüzeysel olsun siz üstte olun bide 1 litre suya 1yk sirkeyi karıştırıp ya taharetlenin veya vajinaya enjekte edin bol süt tüketmeye çalışın Rabbim gonlunuze göre versin bide bu sitede bir kizim olsun istiyorum topigine gelin daha çok bilgi için

Adet bitiminden sonra sik iliski. Evulasyon testiyle takip et. Akintinin yogun oldugu zamanlar iliskiyi birak. Bide solda yumurtladigin ay deneme yap. Ultrason takip onemli...

Arkadaşlar iki oğlum var bir tane kızım olsun istiyom tavsiyesi olan var mi
Arkadaşım Çin takvimi bilmem ne bunlar fos şeyler. Yo şu gün şunu yap yok kız bebek için amuda kalk ilişkiden sonra hepsi yanlış Şansın %50. Eğer illa kız bebek diyorsan, yurt dışında Tüp bebek yaptırmanız gerekir. Embriyo transferi öncesi genetik tanı ile cinsiyet tayini yapılıyor. Ülkemizde yasak.

Or
Arkadaşım Çin takvimi bilmem ne bunlar fos şeyler. Yo şu gün şunu yap yok kız bebek için amuda kalk ilişkiden sonra hepsi yanlış Şansın %50. Eğer illa kız bebek diyorsan, yurt dışında Tüp bebek yaptırmanız gerekir. Embriyo transferi öncesi genetik tanı ile cinsiyet tayini yapılıyor. Ülkemizde yasak.

orası öyle yüzde elli şans..
Türkiye’de yasak evet kıbrısda 30-35 milyar verene yapılıyor cinsiyetle koz/erkek,bu da biliniyor
Bu topikte deneyip kıZına hamile kalan da var kalamayan da var,nasipten öte yol yok.herkes farkında önce sağlıklı evladın olmasının..insanoğlu ister değişik tat,dener nasipteki gelir :dua:sevgiler

Ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğü gün veya çift çizgiden sonraki gün ilişkiye girip (yani tam yumurtlama gününde) Bebeği kız olan çok duydum. Yani bunları düşünüp stres yapmaya gerek yok sanırım.

merhaba ben cuma günü girdim doktora 16 hafta dedi ve büyük ihtimal kız dedi yanılma payı oluyor mu acaba bileniniz var mı ?

merhaba ben cuma günü girdim doktora 16 hafta dedi ve büyük ihtimal kız dedi yanılma payı oluyor mu acaba bileniniz var mı ?
Bazen yanılma oluyor ama masallah 16 haftalık olmuş Allah gönlüne göre versin canım. Peki kız mı istiyordun birşey yaptım mi dua falan

Bazen yanılma oluyor ama masallah 16 haftalık olmuş Allah gönlüne göre versin canım. Peki kız mı istiyordun birşey yaptım mi dua falan
SAĞLIKLI OLSUN DİYODUM AMA GÖNLÜMDEN GEÇEN HEP KIZDI, HER HANGİ BİŞEY YAPMADIM KIZ OLSU N DİYE=) O YÜZDEN DEĞİŞİRSE DİYE KENDİMİ ÇOK KAPTIRMAK İSTEMİYORUM

SAĞLIKLI OLSUN DİYODUM AMA GÖNLÜMDEN GEÇEN HEP KIZDI, HER HANGİ BİŞEY YAPMADIM KIZ OLSU N DİYE=) O YÜZDEN DEĞİŞİRSE DİYE KENDİMİ ÇOK KAPTIRMAK İSTEMİYORUM
Tabiki öncelikle sağlıklı olsun hayırlı olsun canım gerisi kısmet artik:)

Bana bir hafta önce büyük ihtimal Kız dediler şimdide kordon değilse pipi gördüm yanıldığımı sanmıyorum dedi keşke hiç Kız demeselerdi :(

Bu fotoya bakıp yorum yapabilecek olan var mı acaba?
IMAG1635.jpg

Back