Anne hisseder derler :)
Aynen öyle Allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne hisseder derler :)
Bütün takvimlere göre bebişim kız ama gerçekte erkekSağol canım cin takvimi aklimda tabi herşeyden önce rabbimin takdiri
Benim doktorum yumurta takibi ile yaparız kız demişti iki oğlum var daha küçükler cesaret edemiyorum 3. 'ye
Yazdim canimÖzele bakarmısınız
Arkadaşım Çin takvimi bilmem ne bunlar fos şeyler. Yo şu gün şunu yap yok kız bebek için amuda kalk ilişkiden sonra hepsi yanlış Şansın %50. Eğer illa kız bebek diyorsan, yurt dışında Tüp bebek yaptırmanız gerekir. Embriyo transferi öncesi genetik tanı ile cinsiyet tayini yapılıyor. Ülkemizde yasak.Arkadaşlar iki oğlum var bir tane kızım olsun istiyom tavsiyesi olan var mi
Arkadaşım Çin takvimi bilmem ne bunlar fos şeyler. Yo şu gün şunu yap yok kız bebek için amuda kalk ilişkiden sonra hepsi yanlış Şansın %50. Eğer illa kız bebek diyorsan, yurt dışında Tüp bebek yaptırmanız gerekir. Embriyo transferi öncesi genetik tanı ile cinsiyet tayini yapılıyor. Ülkemizde yasak.
Bazen yanılma oluyor ama masallah 16 haftalık olmuş Allah gönlüne göre versin canım. Peki kız mı istiyordun birşey yaptım mi dua falanmerhaba ben cuma günü girdim doktora 16 hafta dedi ve büyük ihtimal kız dedi yanılma payı oluyor mu acaba bileniniz var mı ?
SAĞLIKLI OLSUN DİYODUM AMA GÖNLÜMDEN GEÇEN HEP KIZDI, HER HANGİ BİŞEY YAPMADIM KIZ OLSU N DİYE=) O YÜZDEN DEĞİŞİRSE DİYE KENDİMİ ÇOK KAPTIRMAK İSTEMİYORUMBazen yanılma oluyor ama masallah 16 haftalık olmuş Allah gönlüne göre versin canım. Peki kız mı istiyordun birşey yaptım mi dua falan
Tabiki öncelikle sağlıklı olsun hayırlı olsun canım gerisi kısmet artik:)SAĞLIKLI OLSUN DİYODUM AMA GÖNLÜMDEN GEÇEN HEP KIZDI, HER HANGİ BİŞEY YAPMADIM KIZ OLSU N DİYE=) O YÜZDEN DEĞİŞİRSE DİYE KENDİMİ ÇOK KAPTIRMAK İSTEMİYORUM