Gebeliğe Hazırlık Kız bebek istiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar iki oğlum var bir tane kızım olsun istiyom tavsiyesi olan var mi
Ovülasyon testi yap. O zamana kadar her gün veya gün aşırı ilişki olsun. Testin hafif koyulaşmaya başladığını gördüğünde ilişkiyi bırakın ta ki yumurtlamanın üzerinde 2-3 gün geçene kadar.
Yumurtlamanın hemen öncesinde ve hemen sonrasında ilişki olmasın yani. Beklemiş spermle olsun döllenme.

Süpersin bunu denicem

Yumurtlama günü ilişkim oldu ve kızım oluyor inşallah
Yani yumurtlama günü erkek çocuk yumurtlamadan önce kız çocuk olur çok saçma geliyor bana
Şans meselesi %50 %50 ayrıca çin takvimine falan sonra baktım hepsinde kiz diyordu ve doğru :))

Dediğiniz gibi çok var yumurtlama günü kızı olan. Tamamen kısmet işi.. Ama sanırım biraz şansı artırıyo yumurtlama günü. Siz ovülasyon testleriyle mi takip ettiniz yumurtlamanızı?

Dediğiniz gibi çok var yumurtlama günü kızı olan. Tamamen kısmet işi.. Ama sanırım biraz şansı artırıyo yumurtlama günü. Siz ovülasyon testleriyle mi takip ettiniz yumurtlamanızı?

Hayır tatlım benim yumurtlama zamanı kasık ağrım olur ve yoğun akıntı onu anladığım an ilişki oldu

Önceden ilişki olmadı mı hiç. Tek ilişkiyle mi hamile kaldın.

Bekledik canim birkac gün ilişkiye girmedik yumurtlama günü girdik
Arkadaşıma doktor böyle yaptırdı. 4 gün kalaya kadar ilişki olmayacak yumurtlama günü sabahı ilişki olacak ve banyo yapmadan geleceksin dedi. Birebir yaptı ve tuttu erkek çocuk bekliyor. İlginç. Doktorlar da yanılıyor demekki artık. Ya da ihtimal daha yüksek oluyordur bilemedim. Ben zaten öyle takvim gibi hurafe şeylere inanmam. Ama doktorlar da onaylayınca inanmıştım. Yurt dışında da çok uygulanan bi yöntem. Dikkat ederseniz ünlülerin hep bi kız bi oğlu olur.
Bu arada kaç haftalık ?

16+1 haftalığım canım ben daha rahmime duştüğü gibi kızım olucak demiştim kendi annem ve eşimde erkek dediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…