Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zaten hayırlısını istiyom ama bir tavsiye sadece...Allahtan hayırlısını dile![]()
Aklıma tek gelen cin takvimi :) ha bir de yumurtlamadan 2 gün önce ilişki diyorlar doğru mu bilmem :)Canım zaten hayırlısını istiyom ama bir tavsiye sadece...
Sağol canım cin takvimi aklimda tabi herşeyden önce rabbimin takdiriAklıma tek gelen cin takvimi :) ha bir de yumurtlamadan 2 gün önce ilişki diyorlar doğru mu bilmem :)
Kalsiyum ağırlıklı beslenmede etkiliymis bide cevizBol bol ceviz yiyebilirsiniz
Ovülasyon testi yap. O zamana kadar her gün veya gün aşırı ilişki olsun. Testin hafif koyulaşmaya başladığını gördüğünde ilişkiyi bırakın ta ki yumurtlamanın üzerinde 2-3 gün geçene kadar.Arkadaşlar iki oğlum var bir tane kızım olsun istiyom tavsiyesi olan var mi
Bu yazdığıma inanan çıkmaz umuyorum. Ceviz tabiki sagliga faydalı fakat bol bol da yeyince zararBol bol ceviz yiyebilirsiniz
Süpersin bunu denicemOvülasyon testi yap. O zamana kadar her gün veya gün aşırı ilişki olsun. Testin hafif koyulaşmaya başladığını gördüğünde ilişkiyi bırakın ta ki yumurtlamanın üzerinde 2-3 gün geçene kadar.
Yumurtlamanın hemen öncesinde ve hemen sonrasında ilişki olmasın yani. Beklemiş spermle olsun döllenme.
Yumurtlama günü ilişkim oldu ve kızım oluyor inşallah
Yani yumurtlama günü erkek çocuk yumurtlamadan önce kız çocuk olur çok saçma geliyor bana
Şans meselesi %50 %50 ayrıca çin takvimine falan sonra baktım hepsinde kiz diyordu ve doğru :))
Dediğiniz gibi çok var yumurtlama günü kızı olan. Tamamen kısmet işi.. Ama sanırım biraz şansı artırıyo yumurtlama günü. Siz ovülasyon testleriyle mi takip ettiniz yumurtlamanızı?
Hayır tatlım benim yumurtlama zamanı kasık ağrım olur ve yoğun akıntı onu anladığım an ilişki oldu
Önceden ilişki olmadı mı hiç. Tek ilişkiyle mi hamile kaldın.Yumurtlama günü ilişkim oldu ve kızım oluyor inşallah
Yani yumurtlama günü erkek çocuk yumurtlamadan önce kız çocuk olur çok saçma geliyor bana
Şans meselesi %50 %50 ayrıca çin takvimine falan sonra baktım hepsinde kiz diyordu ve doğru :))
Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun![]()
Önceden ilişki olmadı mı hiç. Tek ilişkiyle mi hamile kaldın.
Arkadaşıma doktor böyle yaptırdı. 4 gün kalaya kadar ilişki olmayacak yumurtlama günü sabahı ilişki olacak ve banyo yapmadan geleceksin dedi. Birebir yaptı ve tuttu erkek çocuk bekliyor. İlginç. Doktorlar da yanılıyor demekki artık. Ya da ihtimal daha yüksek oluyordur bilemedim. Ben zaten öyle takvim gibi hurafe şeylere inanmam. Ama doktorlar da onaylayınca inanmıştım. Yurt dışında da çok uygulanan bi yöntem. Dikkat ederseniz ünlülerin hep bi kız bi oğlu olur.Bekledik canim birkac gün ilişkiye girmedik yumurtlama günü girdik
Arkadaşıma doktor böyle yaptırdı. 4 gün kalaya kadar ilişki olmayacak yumurtlama günü sabahı ilişki olacak ve banyo yapmadan geleceksin dedi. Birebir yaptı ve tuttu erkek çocuk bekliyor. İlginç. Doktorlar da yanılıyor demekki artık. Ya da ihtimal daha yüksek oluyordur bilemedim. Ben zaten öyle takvim gibi hurafe şeylere inanmam. Ama doktorlar da onaylayınca inanmıştım. Yurt dışında da çok uygulanan bi yöntem. Dikkat ederseniz ünlülerin hep bi kız bi oğlu olur.
Bu arada kaç haftalık ?
Anne hisseder derler :)16+1 haftalığım canım ben daha rahmime duştüğü gibi kızım olucak demiştim kendi annem ve eşimde erkek dediler :)