Rabbim aratmadan kucağınıza versin inşallahben eger hamile kalırsam ve kızım olursa masal koyacam..inş olur ve koyarım
Sizin icinize siniyorsa koyun gitsin hifa hiç duymamıştım ama güzel isim,bende her an doğurabilirim 36 haftadayım inşallah sahra koyucam ismini sağlıkla gelsinler ..Merhabalar kızlar. 21 haftalık gebeyim kızım olacak Allah ın izniyle ismini Hifa Nur düşünüyorum sizce nasıl veya önereceğiniz isim var mı
Peygamber efendimiz zamanın da en güzel kadın imiş. Hikayesi var o beni çok etkilemişti aslındaAnlamı nedir?
Ben de araştırdım. Sahabe kadinlara hifa deniliyormuş. Kulağa hoş gelen bir isim değil.Peygamber efendimiz zamanın da en güzel kadın imiş. Hikayesi var o beni çok etkilemişti aslında
Kızımın adı Almila İnci. Türkçe isim koymayı tercih ederim. Mesela Asya,Umay, Gökçe vs gibiMerhabalar kızlar. 21 haftalık gebeyim kızım olacak Allah ın izniyle ismini Hifa Nur düşünüyorum sizce nasıl veya önereceğiniz isim var mı
Benm de tercihim dini anlamı da güzel olsun. Çünkü sorumlusu ailedir. Türk Arap farketmezKızımın adı Almila İnci. Türkçe isim koymayı tercih ederim. Mesela Asya,Umay, Gökçe vs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?