• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek ismi

Sibel1233

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
91
24
8
30
Merhabalar kızlar. 21 haftalık gebeyim kızım olacak Allah ın izniyle ismini Hifa Nur düşünüyorum sizce nasıl veya önereceğiniz isim var mı

Merhabalar kızlar. 21 haftalık gebeyim kızım olacak Allah ın izniyle ismini Hifa Nur düşünüyorum sizce nasıl veya önereceğiniz isim var mı
Sizin icinize siniyorsa koyun gitsin hifa hiç duymamıştım ama güzel isim,bende her an doğurabilirim 36 haftadayım inşallah sahra koyucam ismini sağlıkla gelsinler ..

Hifa ismini duyanlar anlamakta zorlanıp tekrar ettirebilirler

Biraz ağır bir isim sanki yani fonetik olarakta ağır gibi. Anlaşılması zor bir de çocuğun söylemesi için de zor. Kendi fikirlerim ama siz içinize en çok sineni bulup koyun inşallah. Şimdiden adıyla yaşasın🙏

Bence güzel değil kaba duruyor. Öneri olarakta inci ipek Beril asya beğendiğim isimler

DURU❤️ yıllardır hep istediğim isim evlenmeden önce bile kızım olursa duru koyucam derdim belki kizim olur ve duru koyarım 🙏

Asel Bade🤍
Ada,Sare,Berru gibi isimlerde hoşuma gidiyor. Ama ileride bir kızım olursa Asel Bade koymak isterimmm

Annemler adımı inola koymuşlar kainat güzeli anlamına gelirmis bazı dillerde deniz kızı anlamıda var. Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızımın adı Almila İnci. Türkçe isim koymayı tercih ederim. Mesela Asya,Umay, Gökçe vs gibi

Back