Kız bebek isimleri 🎀

tubaufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
12
6
1
32
çok beğendiğiniz kız isimlerini yazar mısınız? hem bana hem diğer annelere tavsiye olsun. yabancı olabilir.

Rana
Lilya
Aysima
Bende kız olursa Rana koymak istiyorum

Yüsra,
Ayşe Meva,
Hümeyra.

Mihra, Mila , Alya, Arya, Arven bunlardan birini koyasim var ama eşim ne der bilemiyorum kızım olacak nasip olursa

kız İspanyolca nerden çıktı bizde uzatarak söyleriz ama büyüyünce İspanyaya giderse s...çtk
Valla hiç belli olmaz ,gidebilir bence Ben 32 yaşında Meksika'ya taşındım birkaç ay içerisinde hiç akılda ,planda yokken . Buranın ana dili de İspanyolca . Mesela tr de yine bu aralar meşhur olan isimlerden "Pera" var , armut demek , " Mira " bakmak anlamına geliyor , "Mila " milagros'un kısaltılmışi , mucize demek ama burda çok beğenilmeyen ,eski ,daha çok köylerde konulan bir isim vs vs . Bence isim koyarken biraz global düşünmek gerekiyor , o kadar çok kişi tanıyorum ki gittikleri ülkede isimleri yüzünden sıkıntı yaşayıp , kendine yeni takma isim bulan . Ha bu demek değil ki illa yabancı isim koyalım ama en azından telaffuzu zor olmayan ,içinde ç,ş,ö vs gibi harflerin olmadığı isimler olması iyi olur

İlay, Belis, Alin, Vera, Rima, Pera, Elay, Liya, Nisan, Serra, İpek, Alina, Adel, Asel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…