Ay ElaaaaHanımlar merhaba sizden fikir almaya geldimbir kızım var adı Asya şimdi ikinci kızıma hamileyim ama isim konusu beynımı yaktı lütfen yardım edin ya sizce hangi isim güzel
Azra,Ela,Doğa
Teşekkür ederimAy Elaaaabenimde kızım olucak adı belli ama Ela olmasını da çok isterdim
Elizan olucak Allah izin verirseTeşekkür ederimsizin kızınızın ismi ne olacak acaba sağlıkl kucaklarımıza alalım inşallah
Elizan olucak Allah izin verirse
Çok güzelElizan olucak Allah izin verirse
ailede var maalesef bende çok istedim ama
ElaHanımlar merhaba sizden fikir almaya geldimbir kızım var adı Asya şimdi ikinci kızıma hamileyim ama isim konusu beynımı yaktı lütfen yardım edin ya sizce hangi isim güzel
Azra,Ela,Doğa
ElaHanımlar merhaba sizden fikir almaya geldimbir kızım var adı Asya şimdi ikinci kızıma hamileyim ama isim konusu beynımı yaktı lütfen yardım edin ya sizce hangi isim güzel
Azra,Ela,Doğa
Ela çok güzel ama şu ara aşırı var. Her doğan 3 bebekten 1'inin adı Ela. Doğa çok hoşuma gitti.Hanımlar merhaba sizden fikir almaya geldimbir kızım var adı Asya şimdi ikinci kızıma hamileyim ama isim konusu beynımı yaktı lütfen yardım edin ya sizce hangi isim güzel
Azra,Ela,Doğa
Arya güzel uyum sağlarHanımlar merhaba sizden fikir almaya geldimbir kızım var adı Asya şimdi ikinci kızıma hamileyim ama isim konusu beynımı yaktı lütfen yardım edin ya sizce hangi isim güzel
Azra,Ela,Doğa
Arkadasimin buyuk kizi Asya kucuk kizi ise KayraHanımlar merhaba sizden fikir almaya geldimbir kızım var adı Asya şimdi ikinci kızıma hamileyim ama isim konusu beynımı yaktı lütfen yardım edin ya sizce hangi isim güzel
Azra,Ela,Doğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?