Kız bebek isim önerisi ve kız bebek büyütmek üzerine ..

gratel88

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
460
304
23
36
Arkadaşlar bir oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim , 17 haftalık kız olduğunu öğrendik kız bebeğime isim arıyorum ve bi yandan da düşünüyorum kız bebek nasıl olacak ? Daha nazlı mı olur huysuz mu olur nebiliyim erkek bebek çok yaramaz o kesin de kızın huyu suyu nasıl olur bilmiyorum hem biraz telaş hem korku var , oğlumu asla ihmal etmek istemiyorum ama yenidoğan çok ilgi istiyor , kafam çok dolu neyse isim önerilerinizi bekliyorum, oğlumun ismi ege , uyumlu olmasa olur kızımn ismi

Lütfen umay duru ve lila mile cart curt gibi bi şey olmasın. Gökçe de olmasın o da bu ara çok.

Kız bebek şöyle ki 2 3 yaştan sonra fiziksel olarak daha bir duruldu benimki 2 yaş öncesi birebir. Manipülatifler. Kandırılamıyorlar.

Elya

Galiba anne olunca ikisine de yetebiliyor insan. Yenidoğan emzirme dışında 1-2 ay çok da zorlamaz sizi (inşallah) o süreçte de oğlunuz kardeşine alışır. İkisiyle aynı anda ilgilenin ,oğlunuza kardeşiyle ilgili görevler verin, bezini getirmek, biberonu getirmek, beşiğini sallamak ... İsim olarak duru ismi benim çok hoşuma gidiyor. Oglunuzun adı ne ?

İsmi ege

Merhaba,Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben 36 haftalık hamileyim,oğlum olacak. İsim konusunda hala kararsızım :) ama kızım olsaydı ismi hazırdı,Melina koyacaktık. Bal gibi tatlı demek :) belki hoşunuza gider diye paylaşmak istedim

Her çocuğun mizacı farklı cinsiyet fark etmiyor bence. Kızınız doğunca oğlunuza da sorumluluk verin yaşını bilmiyorum ama 2 3 yaşında yada büyükse gayet sizinle birlikte kardeşiyle ilgilenebilir böylece hem birlikte vakit geçirebilirsiniz hemde sorumluluk duygusu gelişir kıskançlık yaşanmaz. İsim konusuna gelirsek, İpek, Süeda, Ela, Gökçe, Vera, Alya, Asel bu isimler bence güzel ege yle pek uyumlu değil ama sanki.

1 oğlum var. Adı ahmet eren. 2 . Oğluna hamıleyım adını mahmut emre koymayı düşünüyoruz. Kızım olsaydı miray koyacaktım.

1 oğlum var. Adı ahmet eren. 2 . Oğluna hamıleyım adını mahmut emre koymayı düşünüyoruz. Kızım olsaydı miray koyacaktım.
Neden erkeklere hacı dede gibi isim koyuyorsunuz da kız olsaydı modern Miray?

Ikıncı oglana Mahmut olmasın bari, Mahmut ya şaka mı?

El işte yaa diye kötü bir espiri yapıp uzaklaşıyorum
Salya der gibi degıl mi.. Direkt oyle yankılanıyor kafamda
Bide zaten Cok zorlama bi isim.
Elifle yaşar evlenmiş cocugun ısmını kendı İlk hecelerinden zorlamışlar bence. Sonra da kımse elestırmesın dıye cennete düşen cart curt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…