ElyaArkadaşlar bir oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim , 17 haftalık kız olduğunu öğrendikkız bebeğime isim arıyorum ve bi yandan da düşünüyorum kız bebek nasıl olacak ? Daha nazlı mı olur huysuz mu olur nebiliyim erkek bebek çok yaramaz o kesin de kızın huyu suyu nasıl olur bilmiyorum hem biraz telaş hem korku var , oğlumu asla ihmal etmek istemiyorum ama yenidoğan çok ilgi istiyor , kafam çok dolu neyse isim önerilerinizi bekliyorum, oğlumun ismi ege , uyumlu olmasa olur kızımn ismi
Galiba anne olunca ikisine de yetebiliyor insan. Yenidoğan emzirme dışında 1-2 ay çok da zorlamaz sizi (inşallah) o süreçte de oğlunuz kardeşine alışır. İkisiyle aynı anda ilgilenin ,oğlunuza kardeşiyle ilgili görevler verin, bezini getirmek, biberonu getirmek, beşiğini sallamak ... İsim olarak duru ismi benim çok hoşuma gidiyor. Oglunuzun adı ne ?Arkadaşlar bir oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim , 17 haftalık kız olduğunu öğrendikkız bebeğime isim arıyorum ve bi yandan da düşünüyorum kız bebek nasıl olacak ? Daha nazlı mı olur huysuz mu olur nebiliyim erkek bebek çok yaramaz o kesin de kızın huyu suyu nasıl olur bilmiyorum hem biraz telaş hem korku var , oğlumu asla ihmal etmek istemiyorum ama yenidoğan çok ilgi istiyor , kafam çok dolu neyse isim önerilerinizi bekliyorum, oğlumun ismi ege , uyumlu olmasa olur kızımn ismi
Elya ne demek ?
İsmi egeGaliba anne olunca ikisine de yetebiliyor insan. Yenidoğan emzirme dışında 1-2 ay çok da zorlamaz sizi (inşallah) o süreçte de oğlunuz kardeşine alışır. İkisiyle aynı anda ilgilenin ,oğlunuza kardeşiyle ilgili görevler verin, bezini getirmek, biberonu getirmek, beşiğini sallamak ... İsim olarak duru ismi benim çok hoşuma gidiyor. Oglunuzun adı ne ?
Ege'nin kardeşi Ece :
Ailede Ece olmasa olabilirdi gerçektenEge'nin kardeşi Ece :)
Denizİsmi ege
Deniz olabilir belkiDenizçok mu klasik olur.
Merhaba,Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar bir oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim , 17 haftalık kız olduğunu öğrendikkız bebeğime isim arıyorum ve bi yandan da düşünüyorum kız bebek nasıl olacak ? Daha nazlı mı olur huysuz mu olur nebiliyim erkek bebek çok yaramaz o kesin de kızın huyu suyu nasıl olur bilmiyorum hem biraz telaş hem korku var , oğlumu asla ihmal etmek istemiyorum ama yenidoğan çok ilgi istiyor , kafam çok dolu neyse isim önerilerinizi bekliyorum, oğlumun ismi ege , uyumlu olmasa olur kızımn ismi
Her çocuğun mizacı farklı cinsiyet fark etmiyor bence. Kızınız doğunca oğlunuza da sorumluluk verin yaşını bilmiyorum ama 2 3 yaşında yada büyükse gayet sizinle birlikte kardeşiyle ilgilenebilir böylece hem birlikte vakit geçirebilirsiniz hemde sorumluluk duygusu gelişir kıskançlık yaşanmaz. İsim konusuna gelirsek, İpek, Süeda, Ela, Gökçe, Vera, Alya, Asel bu isimler bence güzel ege yle pek uyumlu değil ama sanki.Arkadaşlar bir oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim , 17 haftalık kız olduğunu öğrendikkız bebeğime isim arıyorum ve bi yandan da düşünüyorum kız bebek nasıl olacak ? Daha nazlı mı olur huysuz mu olur nebiliyim erkek bebek çok yaramaz o kesin de kızın huyu suyu nasıl olur bilmiyorum hem biraz telaş hem korku var , oğlumu asla ihmal etmek istemiyorum ama yenidoğan çok ilgi istiyor , kafam çok dolu neyse isim önerilerinizi bekliyorum, oğlumun ismi ege , uyumlu olmasa olur kızımn ismi
Neden erkeklere hacı dede gibi isim koyuyorsunuz da kız olsaydı modern Miray?1 oğlum var. Adı ahmet eren. 2 . Oğluna hamıleyım adını mahmut emre koymayı düşünüyoruz. Kızım olsaydı miray koyacaktım.
Elya ne demek ?
Açelya sibelya ciceklerinden türemiş, cennette açan çiçek demekmiss.
Salya der gibi degıl mi.. Direkt oyle yankılanıyor kafamdaEl işte yaa diye kötü bir espiri yapıp uzaklaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?