Ya aslında dediğiniz gibi kimi beğeniyor kimisi de beğenmiyor, Ecrin konusunda da kararsızlık var, Ecrin yerine ilk ismi Berra koyup devamına yine aynı şekilde ikinci isim de düşünebiliriz, yani bizdeki kararsızlık olayı baya büyük ve az vakit kaldı, isim konusunda çok zorlandık maalesefİpek, alya ve doga en guzelleri. Bu arada ecrin fonetik olarak cok kotu bir isim
Ecrin ipek söylenişi, akışı diğerletine göre daha iyi geldi bana.. Sağlıkla büyütün inşaallahKızlar şu an 37. haftamdayım, normal doğum düşünüyorum o yüzden tam belli değil doğum tarihimiz, ama doktor suyun azalmış her an doğum düşünebiliriz dedi maalesef
Biz de eşimle henüz isim konusunu netleştiremedik, daha doğrusu eşim iki isim koyalım istedi ve birini Ecrin olarak düşündü kendisi. Diğerini de bana bıraktı. Ben de Ecrin isminin devamına kısa isimler daha iyi olur diye düşünüyorum ama çok kararsızım yine de. Artık karar vermenin de zamanı geldi ve geçiyor. İsim öneriniz varsa alabilir miyim kızlar? Benim düşündüklerimi de size söyleyeyim bunların arasından da beğendikleriniz veya beğenmedikleriniz konusunda yardımcı olabilir misiniz bana lütfen
Ecrin Ela,
Ecrin Doğa,
Ecrin Alya,
Ecrin Berra,
Ecrin İpek,
Ecrin Mina,
Ecrin Arya,
Ecrin Liya,
Ecrin Neva
Çok teşekkür ederim amin inşallahEcrin mina çok cici olmuş diğerleri de uyumlu ama en çok Ecrin mina yi beğendim . Sağlıkla kucağınıza alın
Evet tek isim de olabilir aslında ama Ecrin veya Berra istedi eşim, Berra da dinen sakıncalı imiş, o sebeple tereddütte kaldık, bize de Ecrin kaldı geriye2 isim benim kızımda zor oldu haberiniz olsun.
İlk adı doğa neredeyse hiç kullanan olmadı okul zamanında 2 isimden birini öğretmen söyledi ve okulda adı doğa kaldı.
Biz evde ikinci ismini kullaniyoruz.
Doğa sürekli söylenince kaba duruyor keşke koymasaydik diye düşündüm hep sizde sonradan öyle düşünmeyin diye uyarmak istedim.
Bence tek isim çok iyi ama siz bilirsiniz.
Berra ismi güzel sade ve kulağa hoş geliyor.
Ecrin başında olmadan her tek başına daha güzel bence.
Bizde ileride istediği ismi kullansın dedik ama özellikle ortaokuldan sonra sıkıntı oluyor.Evet tek isim de olabilir aslında ama Ecrin veya Berra istedi eşim, Berra da dinen sakıncalı imiş, o sebeple tereddütte kaldık, bize de Ecrin kaldı geriyeBir de ileride çocuk kendisi hangisini isterse onu kullansın diye 2 isim seçeneği olur diye düşündük biz de ama kararsızız yine de
Ecrin ismi kuran da geçen bir isim ama anlamı güzel degil ben olsam tekrar düşünürüm bide yanına olan isimlerle de baglantılı degil bana göre verdiginiz isimlerde uyumlu degil yanına koymak için düşündüğün isimler güzelmiş ecrin yerine onlardan birini seçseniz daha güzel olurKızlar şu an 37. haftamdayım, normal doğum düşünüyorum o yüzden tam belli değil doğum tarihimiz, ama doktor suyun azalmış her an doğum düşünebiliriz dedi maalesef
Biz de eşimle henüz isim konusunu netleştiremedik, daha doğrusu eşim iki isim koyalım istedi ve birini Ecrin olarak düşündü kendisi. Diğerini de bana bıraktı. Ben de Ecrin isminin devamına kısa isimler daha iyi olur diye düşünüyorum ama çok kararsızım yine de. Artık karar vermenin de zamanı geldi ve geçiyor. İsim öneriniz varsa alabilir miyim kızlar? Benim düşündüklerimi de size söyleyeyim bunların arasından da beğendikleriniz veya beğenmedikleriniz konusunda yardımcı olabilir misiniz bana lütfen
Ecrin Ela,
Ecrin Doğa,
Ecrin Alya,
Ecrin Berra,
Ecrin İpek,
Ecrin Mina,
Ecrin Arya,
Ecrin Liya,
Ecrin Neva
Ecrin neva daha uyumlu geldi bana her iki isminde bitiş ve başlangıç harfleri aynı olduğun için. Hem söylemedi daha kolay.Kızlar şu an 37. haftamdayım, normal doğum düşünüyorum o yüzden tam belli değil doğum tarihimiz, ama doktor suyun azalmış her an doğum düşünebiliriz dedi maalesef
Ecrin Ela,
Ecrin Doğa,
Ecrin Alya,
Ecrin Berra,
Ecrin İpek,
Ecrin Mina,
Ecrin Arya,
Ecrin Liya,
Ecrin Neva
Berra ecrin den çok daha güzelYa aslında dediğiniz gibi kimi beğeniyor kimisi de beğenmiyor, Ecrin konusunda da kararsızlık var, Ecrin yerine ilk ismi Berra koyup devamına yine aynı şekilde ikinci isim de düşünebiliriz, yani bizdeki kararsızlık olayı baya büyük ve az vakit kaldı, isim konusunda çok zorlandık maalesef2 hafta önce önemli bir sınavım vardı, ders çalışmaktan isim düşünmeyip son haftaya bırakmış oldum maalesef