- 26 Kasım 2009
- 878
- 314
- 123
- 37
- Konu Sahibi askperisi87
takım zara,elbiseler andywawa ve wenice çiçekli üst mont yurtdısından 1-2 kez giyildi bu grup da hepsini alana 50 olur![]()
elinizde başka elbise-etek-salopet türü varmıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takım zara,elbiseler andywawa ve wenice çiçekli üst mont yurtdısından 1-2 kez giyildi bu grup da hepsini alana 50 olur![]()
90 tl ye hepsini gonderirim elbiselerde benden hediye olur. Yirtigi falan yok sadece ikinci yikamamda renkleri hafif soldusolma olan 3 elbise hariç toplu fiyat belirtirmisiniz
Bu grup 60 tl. Ilginize tesekkürler :)
Ah be canım 90liraya sıfır 6-7tane elbise alırım. Marka ise, gerçekten marka olup olmaması hiç mühim değil çünkü bu minnacık bebekler günden güne büyüyo kaçkere giyebilecekler marka elbiseyi90 tl ye hepsini gonderirim elbiselerde benden hediye olur. Yirtigi falan yok sadece ikinci yikamamda renkleri hafif soldu
Ne demek rica ederim siz bilirsiniz tabi. Ben sadece zara kotu 55 tl ye almistim. Ve bir kac kere giyilmis tertemiz. Inanin yuksek fiyatlarlada hesaplamadin. Umarim istediginiz gibi urunler bulursunuz.Ah be canım 90liraya sıfır 6-7tane elbise alırım. Marka ise, gerçekten marka olup olmaması hiç mühim değil çünkü bu minnacık bebekler günden güne büyüyo kaçkere giyebilecekler marka elbiseyi
Dilerim umduğunuz fiyata satarsınız.Teşekkür ederim yinede zahmet ettiniz
Ne demek rica ederim siz bilirsiniz tabi. Ben sadece zara kotu 55 tl ye almistim. Ve bir kac kere giyilmis tertemiz. Inanin yuksek fiyatlarlada hesaplamadin. Umarim istediginiz gibi urunler bulursunuz.
Eki Görüntüle 1391866 cEki Görüntüle 1391866 Eki Görüntüle 1391866 Eki Görüntüle 1391867 Eki Görüntüle 1391866 cnm bunlar var hepsi 20tl istersen1 /1.5 yaşa kadar her türlü temiz sıfır yada sıfıra yakın (yırtık sökük solma vs olmasın lütfen) yazlık/ kışlık ama özellikle süslü etek/elbise neyiniz varsa resim ve fiyatlarıyla konu altına yazabilirmisiniz kızlar.Toplu alım yapmak tercihim tabii cüzi fiyatlar belirtirseniz
Daha yazliklarimiz var cnm ama kaldirmisim cikarinca hepsini bir konuda toplarim ordan size uyanlari secersiniz denk gelirseniz tabiUrunlere bayildim ve fiyatlari da uygun geldi bana..18/24 olsa kendimi tutamayip alirdim :) suan kizim 15 aylik.. Yaza kadar olmazlar.. Hayirli satislariniz olsun..
Yaza dogru almayi dusunuyorum. İnsaallah denk gelir. Suan kizimin bedenini cozemedim. Kalip kalibi tutmuyo, anlayamiyorum..Daha yazliklarimiz var cnm ama kaldirmisim cikarinca hepsini bir konuda toplarim ordan size uyanlari secersiniz denk gelirseniz tabi
Evet dogru soyluyorsunuz ben taytli tunukleri kizim iki yasindayken aldim mesela bol giydirmeyi sevmiyorum dar seviyorum elbiseleride iki yasina dogru almistim. Benim kizimda boyu var ama cok kilolu degil normal bi cocuk. Yaza dogru gorusuruz ins.Yaza dogru almayi dusunuyorum. İnsaallah denk gelir. Suan kizimin bedenini cozemedim. Kalip kalibi tutmuyo, anlayamiyorum..
inşAllah sağolun:)Bu topik size uğurlu gelecek galiba elbiselere talipler çıkıyorNe demek rica ederim siz bilirsiniz tabi. Ben sadece zara kotu 55 tl ye almistim. Ve bir kac kere giyilmis tertemiz. Inanin yuksek fiyatlarlada hesaplamadin. Umarim istediginiz gibi urunler bulursunuz.
bunlar var arkadaşımın hepsi 20tlMerhaba
Neden bilmiyorum ama açamıyorum ekleri hata veriyor![]()