Bebek İkinci El kız bebek giyim..

brctlp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
1.588
26
108
41
İstanbul
ihtiyaç fazlası hiç kullanılmamış ürünlerdir...yıkandı,bazılarının etiketleri kesildi denendi de ama giyilmedi:))

aziz bebe nar çiçeği kadife jile takım 6-9 ay ama bir yaşa kadar olur bence 10 lira
çıtlıtlı badiler puanlı olan lcw diğeri sevnur diye bir marka 12-18 ay ikisi 10 lira
içi polar dışı örgü şapka f&f 12-24 ay bunuda 9-12 gibi düşünün bence kızım 14 aylık küçük geliyor..7.5 lira
sweatlar gambino kışlık içi yünlü penyelerden yakalı olanın yakasın pul işlemeliydi rahatsız edeceğini düşündüğüm için söktüm 12-18 ay ama 9-12 daha iyi olur bence ikisi 20 lira

hepsi 40 lira....

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama fiyatlarınız çok pahalı

düşüncenize saygı duyuyorum ama hepsi sıfır ürünlerimin..benden alışveriş yapanlar da bilirler orta yolu buluyoruz her zaman..iyi geceler..

kullanılmamış ürünler...toplu alımlarda pazarlık payı var....

Son düzenleme:
Sizden daha önce ürünler almıştım hepsi sorunsuz tertemizdi bedeni uyan kaçırmasın derim iyi satışlar.

Sıfır ürünler sadece yıkandıı...7 adet ürün var tanesi 5 liraya geliyor bayanlar..

ürünler satılmıştır...prenses iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah:))

konu kapatılabilir..teşekkürler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…