• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız bebek 0-3 ay, 3-6ay,56cm ve 62cm kıyafetlerlı

100 tl versem kabul eder misiniz? bir de istanbuldaysanız kargo ile uğraşmak yerine elden teslim almak istersem ayıp olmaz değil mi? nasıl iletişim kurabiliriz, yeni üye olduğum için özelden mesaj göderemiyorum, mail adresinizi özelden atarsanız, en kısa sürede almak isterim, 7 aylık olduk artık, kış bebeği olacağı için biraz fazla kıyafet ihtiyacımız olacak galiba..

100 tl versem kabul eder misiniz? bir de istanbuldaysanız kargo ile uğraşmak yerine elden teslim almak istersem ayıp olmaz değil mi? nasıl iletişim kurabiliriz, yeni üye olduğum için özelden mesaj göderemiyorum, mail adresinizi özelden atarsanız, en kısa sürede almak isterim, 7 aylık olduk artık, kış bebeği olacağı için biraz fazla kıyafet ihtiyacımız olacak galiba..

Peki tamam 100 tl ye de olur,yalniz biz Ankaradayiz,soyle yapariz bensizin en yakin oldugunuz ptt subesine postalarim,boylece sadece 4,5 tl odersiniz bulunuz subenin ismini yazarsiniz kargonuzda elinize sadece bir gunde elinize ulasir.
benim e-posta : karabayfamily@gmail.com

Back