Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım mayıs ayında 1 yaşına girecek yazlıklara ihtiyacım var elbise ve tulum sort tshirt satıldılar mı
Bilerek olmadı yinede özür dilerim,sizi kırmak istemem.Size cevap olarak ibanımı yazmadım cunku sizden cok daha önce bir başkasıyla ürünler için pazarlık yapmıştım bile.Keşke size daha önce haber verebilseydimcanım tamam senin tercihin ama benimle konuşup istediklerimi netleştirdikten sonra senden ıban beklerken sattım diyorsun çok ayıp bence istek sırasına göre satsaydın .
tesekkür ederim bu mesajı yazarak beni çok mutlu ettinizevet benimle pazarlık yaptı. daha ilk anda msj atmıştım.toplu alım yaptığım için zeynep hanım netleşmeden cevap verememiştir.
rica ederim ne demek. ama haklısınız.bazen özelden bazen burdan yazıyoruz.haliyle karışıklık olabiliyor tabii.tesekkür ederim bu mesajı yazarak beni çok mutlu ettiniz
anladım bana hangilerini istediğimi falan sormuştunuzda ondan dedim neyse kısmet değilmiş.Bilerek olmadı yinede özür dilerim,sizi kırmak istemem.Size cevap olarak ibanımı yazmadım cunku sizden cok daha önce bir başkasıyla ürünler için pazarlık yapmıştım bile.Keşke size daha önce haber verebilseydim
YalovaNerde oturyosunuz