Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bendeki tam istedigin gibi esimin telefonundan giriyorum resim atamiyorum ama konularimda var birazdan tabletten atayim resim cok uyguna veriyorum 40 tlye birakacagim.sifiri 120 tl.gorusuruz.izmirdeyim bu arada.OKADAR VEREMEM BAŞKA VARSA YAZSN...ZATEN ÇOK PAHALI VE BÜYÜK BİŞİ ARAMIYORUM...PARK YATAĞIM VAR...BEN NORMAL KÜÇÜK BİŞİ ARYROUM..PORATATİF
OKADAR VEREMEM BAŞKA VARSA YAZSN...ZATEN ÇOK PAHALI VE BÜYÜK BİŞİ ARAMIYORUM...PARK YATAĞIM VAR...BEN NORMAL KÜÇÜK BİŞİ ARYROUM..PORATATİF
Canim bendeki tam istedigin gibi esimin telefonundan giriyorum resim atamiyorum ama konularimda var birazdan tabletten atayim resim cok uyguna veriyorum 40 tlye birakacagim.sifiri 120 tl.gorusuruz.izmirdeyim bu arada.
Canim gorebiliyormusun resimleri besik bu herhangi bir kirigi cikigi falan yok.isini rahatlikla gorur.RESMİNİ ATARMISIN BANA
elimde belisten alınmış cibinliği yan minerdleri tertemiz duran ahşap bir beşik var.kızım 4 ay kullandı oda aldığım için.siz 6 aya kadar falan kullanbilirsiniz.isterseniz fotosunu gönderebilirim mailinzeevet uygun fiyata ?
Canim gorebiliyormusun resimleri besik bu herhangi bir kirigi cikigi falan yok.isini rahatlikla gorur.