Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi oğlum var bu hamileliğim daha zor gecti sabredemıorum meraktayım da kızım olsun isterim sağlıkla nasipse o yüzdenEltimin bebeği kızdı ablamjn bebegide kızdı ikiside aynı belirtiler oldu. Annenin güzelliği gider gözler çöker ve altı siyahlasir ama daha sonradan düzelir kalıcı bir durum değil.
Aynen kiz hamilelikler daha sorunlu ve zor geçiyor. Umarım sağlıklıdır hayırlısı olur inşallah sizin için. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah![]()
Bi oğlum var bu hamileliğim daha zor gecti sabredemıorum meraktayım da kızım olsun isterim sağlıkla nasipse o yüzden
Amin canım tsk ederim inşallah :)))Aynen kiz hamilelikler daha sorunlu ve zor geçiyor. Umarım sağlıklıdır hayırlısı olur inşallah sizin için. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah![]()
Ay benimde seninle aynı gibi sadece bulantım fazla sabahlarıda kusuyorum onun dısında cok benzer umarım bende bende %)))Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin, benim bebeğim de kız olacak inşallah.
5aylik hamileyim şükürler olsun ki rahat hamilelik geçiriyorum.
Bulantı olmadi, sadece hafif koku hassasiyeti oldu,
Karnım kızların yayık dediklerinin aksine sivri
Herkes maşallah güzelliğinden giden olmamış, aksine guzellesmissin diyor.
Kız da kalça büyür derler cidden büyüyor.
Cok çabuk nefes nefese kalıyorum.
Istahim cok açık.
Aklıma gelen bunlar.
Rabbim bana da sağlıkla nasip eder inşallah yahu dua edin :)) bendede bulantı cok kötü su an bile varÇok ağır bulantılarım oldu .
Ekşi tatlı karışık yedim ..
özellikle canımın istediği bişey olmadı ..
Nasip haklısın :)) ama insanda istediğini içinde tutamıyorCanim oncelikle hayirla saglikla gonlundeki neyse o olsun diyeyim hani cok umutlanip sonra uzulme diye soylemekbistedim bi arkadasimin 2. Hamileligi 1. Den cok farkli belirtilerle gecti ama.2 kizj var hani belirti farkli olnca biz 2. Erkek sandik ama dgldi.
Benm kizim var hamileyken 4 bucuuk ay mide bulantisi yasadim en sevdgm cikolata dondurma.yiyemedim. onun disinda karnim yuvarlakti ama.basen kalca cikmadi goguslerim buyumedi cokda baska net belirti hatirlamiyorm . Hakkinda hayirlisi olsun
Karın gergin değil ya yağlar dan ne olduğu belli olmuyor tip olarak ve 3 aylık olduğum için belirsiz daha ondan deidm canım :) :Bende sezeryanliyim noluypki bidha hamile olnca. Allah gonlune gore hayirlisini versn cnm.bende.kiz cok seviyorum hep isterdm kizim olsn sukur
Bende sezeryanlıyım, valla normal doğum yapanların daha çok karnı var benimkindenBende sezeryanliyim noluypki bidha hamile olnca. Allah gonlune gore hayirlisini versn cnm.bende.kiz cok seviyorum hep isterdm kizim olsn sukur
Salmakla alakası yokki benim bebeğim iriydi karın yağlarını bile parcalamısltı kırk dk dikişte kaldım sadece. Cok fazla uğrasıldı o bende zayıftım beni bu yüzden cok etkiledi hala yıyen kilolu biri değilimBende sezeryanlıyım, valla normal doğum yapanların daha çok karnı var benimkindendoğumdan 1 sene sonra sıkı spor diyetle eski halime dönmüştüm ben ❣ karnımda da yağlar kalmadı öyle tabii gayet dümdüzdü. Gebelikten dolayı gelecek yine güzel kg lar tabii şimdi
yani sezeryanla normal doğumla alakası yok bence, doğum sonrası
Diyet spor yapmayıp salınca o karın öylece kalıyo herkeste![]()
Hmm anladım belki de ondandır sezeryanım zor geçti deseydiniz daha açıklayıcı olurdu diyelim o zaman sezeryandan korkmasın kimseSalmakla alakası yokki benim bebeğim iriydi karın yağlarını bile parcalamısltı kırk dk dikişte kaldım sadece. Cok fazla uğrasıldı o bende zayıftım beni bu yüzden cok etkiledi hala yıyen kilolu biri değilim
Bende ayni cnm 1 bucuk yil dumduzdu karnim sonra aldm tabi biraz bunye meyilli o dumduzluga bile hayretim hala dha gervi uykusuz geceler yemek yiyememelerden stresten oldu bebegm gazliydi cokBende sezeryanlıyım, valla normal doğum yapanların daha çok karnı var benimkindendoğumdan 1 sene sonra sıkı spor diyetle eski halime dönmüştüm ben ❣ karnımda da yağlar kalmadı öyle tabii gayet dümdüzdü. Gebelikten dolayı gelecek yine güzel kg lar tabii şimdi
yani sezeryanla normal doğumla alakası yok bence, doğum sonrası
Diyet spor yapmayıp salınca o karın öylece kalıyo herkeste![]()
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin, benim bebeğim de kız olacak inşallah.
5aylik hamileyim şükürler olsun ki rahat hamilelik geçiriyorum.
Bulantı olmadi, sadece hafif koku hassasiyeti oldu,
Karnım kızların yayık dediklerinin aksine sivri
Herkes maşallah güzelliğinden giden olmamış, aksine guzellesmissin diyor.
Kız da kalça büyür derler cidden büyüyor.
Cok çabuk nefes nefese kalıyorum.
Istahim cok açık.
Aklıma gelen bunlar.
Ya cinsiyet falan degil de benim belirtiler ara ara kayboluyor normal mi acaba? Bazen cok korkuyorum bugun kusmadim, iste bugun kendimi cok iyi hissediyorum niye hic belirti yok diye gogus agrim bile neredeyse hafifledi. Ara ara boyle belirtilerin kaybolmasi normal mi yoksa endiselenmeli miyim?