Kiz arkadasla erkek yüzünden tartistik

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
iyi günler hanimlar
Konuya direk geceyim bu anlatacagim olay 7 ay önce oldu ama hicte aklimdan cikmiyor.

Benim cok iyi samimi arkadasim vardi Aylin. Aylinin 4yillik erkek arkadasi var Orhan diye bir ayrilip barisiyorlar sürekli. Ve bunlarin bir ortak arkadasi var Ercan.
Ercanla beni tanistirdilar ve biz zamanla birbirimizi sevmeye basladik simdi 7 aydir birlikteyiz.
Bu arada Orhanla Ercan kavgalilar yaklasik 5aydir birbirleriyle konusmuyorlar.

Herneyse arkadasim aylin sevgilisiyle(orhanla) yine ayrilmisti 3-4ay ve o arada sürekli Ercanla yazisiyorlardi konusuyorlardi sonucta arkadaslar. Sonra beni ercanla tanistirdi sevgili olduk.
Sonra aylinle Orhan baristilar ve orhan sart koydu ona Ercanla görüsmeyeceksin diye (Kavgali diye)

Tabi Aylin bunu Ercana acikca diyemedi "seninle görüsemem orhan istemiyor" diye. Onun yerine birsey demeden irtibatini kesecekti numarasini vs silecekti haber vermeden. Hatta benide tembihledi "sakin ercana anlatma baristigimizi" diye. Nedenini bende bilmiyorum. Tabi ercan bu arada erkek arkadasim.
Bunu bana anlattiginda dedimki: "Madem Ercan samimi arkadasin onunla neden konusmadigini bilmeye hakki var öyle birden herseyi kesmen yanlis hem neden bukadar bilmesini istemiyorsun?"
Onun cevabi: "O Ögrenirse kötülügümüzü kesin ister, sonra nazar deger benle orhanin iliskimize"

Neyse ben birsey demedim.Aradan zaman gecti ve Erhan artik bana sormaya basladi aylini ariyorum yaziyorum ulasamiyorum hic konusmuyor benle..birseymi oldu senin kesin haberin var diye. Bayagi sorular sordu ben birsey demedim. Sonra okadar üzülmüstüki cünki samimi arkadaslarina cok deger verir
Artik dayanamadim acildim dedimki: "Aylin tekrar Orhanla barismis ve orhan seninle konusmasini istemiyor..gerisini git kendin sor "

Birden o aksam aylin beni aradi agzina geleni saydi. Ben tabi sasirmistim sonucta arkadasim.
Herneyse ben sustukca o dahada üstüme geldi neymis "Sana söyleme dedigim seyi nasil söylersin sana güven yokmus" vs vs gibi seyler
Bende artik sinir oldum ve dedimki:" merak etme kimsenin nazari iliskinize degmez siz birbirnize saygili oldugunuz sürece simdi beni rahat birak karistirma bu cocukca islerine" tabi bu dahada azarladi beni.

Oysaki erkek arkadasim cok üzülmüstü hep bana soruyordu ondan söylemistim ona bundada pek birsey yoktur diye düsünmüstüm.. ama anlamadigim sey Aylin neden benim erkek arkadasimin bilmesini istemiyorduki?
Sonra bana erkek arkadasimi kötüledi yalanciymis gercek yüzünü görecekmisim yakinda gibi seyler ve üstelik gitti erkek arkadasimida azarladi ve aramizda olan tüm sirlari ona anlatti.Cok cocukca. Madem cok kötü biri beni neden onunla tanistirdiki? onuda anlamis degilim.
Yani erkek arkadasimla arasinda bir sorun yokken birden bire böyle laflar etti acaba Orhanmi kötüledi..bilemiyorum
Neyseki ben okadar laf yememe ragmen hep sustum agir konusmadim sadece erkek arkadasimla sildik herseyini ve kaldigi sehire gitmiyorum bile.

ilk kendimi hakli hissediyordum simdi haksiz miyim diye düsünüyorum cokmu büyük yanlis yaptim bukadar lafi yiyecek kadar
onu asla aramazdim cünki o laflari zaten yedikten sonra sogudum iyice hic yakistiramadim ona.

Cok karisik oldu belki ama okursaniz eger düsüncenizi merak ediyorum..

Arkadasim bu ne boyle 3 bilinmeyenli denklem gibi. Insan icinden cikamiyor ancak sen cik ayril bu denklemden bir an önce. ..

Orhandan ayrilinca cok yalnizim canim arkadaslarim diye yine size saracak. Sen yanlis bisey yapmamissin bilmeye hakki var cocugun. Ama ercan da niye o kadar takmis uzulmus anlamadim. Erkekler normalde birbirine kusmez ben konusmuyorum sen de konusma demez. Amaca ercanin kiza ilgisi mi vardi ondan mi kavga ettiler de irtibati kestiler kiz da ondan mi kotuluyo bilemedim

Ohooo arkadasim ac gozlerini Seni ayakta uyutmuslar... Ercanla aylin birbirleriyle flort etmisler aylin o yuzden kesinlikle orhana dondugumu soyleme diyor, korkusu ercanin aylinle flortunu ortaya cikarmasi vs vs.. Ercanin ayyylinnn diye aglamasi da bundan.

Sana söyleme dediği şeyi neden söyledin harbiden İnsanoğlu felaket ya

Benimde başımdan benzer olay geçti ünide
3 yakın arkadaş 1 kız 2 erkek hep birlikte takılıyorlar geziyorlar tozuyorlar kızla erkeklerden biri sevgili diğerini bana yapmaya çalışıyorlar
Kız da benim arkadaşım yakın sayılmaz ama ünide tanıştım.
Arkadaşım seni bizim arkadaşa yapalım çift olalım derken tam biz çıkmaya başladık onlar ayrıldı
İlk bir ay çıktığımızı anlamadık önce biri gelip sevgilime ağladı sonra diğeri gelip sevgilime ağladı
Biz habire şunu yapın bunu yapın bizle her şey iyi yan yana hep kavga ediyorlar
En sonunda kız arkadaşım kendi ayarladığı adam hakkında o şöyle bu böyle eski sevgilisine şunu yaptı vs
Biz barıştırmaya çalışıyoruz kız kuyumu kazıyor
Sonra kız kendi sevgilisinin yaptıklarını öğreniyor o adam şucu sevgilime atıyor kendini aklamak için
Mesele kız numarası ise onu X istedi ben almadım, o kıza X yazdı ben yazmadım gibi
Bende yeter be dedim sevgilime bıktım bir ay boyunca onların derdinden de yalanlarında da
Ya onlar ya ben dedim, bir daha da konuşmadık onlarla da

Aylin kendi sorununu kendi çözemeyen bir insan.
Ercan güya değer verdiği arkadaşıyla çıkan problemi yine kendi çözemeyen bir insan.
Siz, size denilen şeyi yapamayan bir insansınız
Orhan da ortamın safı herhalde.

7 gündür neyini düşündünüz bu olayın? Bir daha duygusallığa kapılıp öyle sır falan vermeyin, güvenilir olmazsınız.
Gerisini kendin duy demek saçma, ağzınızı hiç açmayacaktınız, Aylin gibilere de baştan beni bu işe karıştırma diyeceksiniz ki olmasın bir daha böyle bir şey. Ne halleri varsa kendileri görsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…