adam sapık değil,evcilik oynuyor kendince
canım insan birini önceden görür tanır sever aşık olur aradan zaman gecer vi belki bu tür konulara girilebilir hatta yaşanabilir,cünkü seviyorsundur...ama netten tanıştığn adamdan pek hayır gelmez diye dşünenlerdenim ben önce zaten:/ hadi onu gectim daha yeni tanıdığı kıza hödük gibi davranılırmı?? ve bide arkadasn nasıl güvenip foto gönderdi allah muhafaza ya internete falan koysa?? hay yarabbim güvenmeyin kızlar erkklere bu kadar nolur canınız yanar kendimden biliyorum yani...arkadasın hemen uzaklaşsın o insandan hemennn ... daha dünyada düzgn olan bi sürü erkek var böylelerine hiç yanaşmasın..
ciddi olduğunu sanmam.öyle olsa hemen böyle gece seni zaten bırakmam fırsat vermem gibisinden konulara şaka bile olsa girmezdi
yani? böyle biri ciddi düsünürmü yoksa gönülmü eglendirmek pesinde
biraz sınırı aştı ama bence az daha bekleyin ...
ve arkadaşın foto göndermeseydi keşke..
haklisin canim ya kiz arkadasim ondan resim isteyince o vermemis ama yollamamis yok ben yari ciplak yatiyorum yok uykum geldi vs. demis kapatmis
foto normal foto! yani biseyyok zaten facesindede var oglan kizin orda bir sürü resmi var kizin istese ordan alir
arada sevgi yok ki sonuçta , tmm insan sevgilisine dokunablir öpebilr bu onları ilgilendirir,ki zaten bu devrde öyle dokunmadan seven cok az.. ama yani daha bismillah yeni tanışmış ne öpmesi hemen...aklı hep başka yerlerde bu cocğun
birde kurandan alinti yapip duruyomus dindar görünüyomus ne biliym uyuysmuyo ya anlattigiyla yaziklari tuhaf yani sans vermesin ozaman arkadasim ona bilmiyorum ya gözlerden belli olr belli eder kendini diyp duruyo
amannn artık öyle bi devirdeyiz ki insanlar gözleriyle bile yalan söylüyor rol yapabiliyor.. ama arkadsın hoşlanıyor belli ki...ne bilym içinden geleni yapsın madem .yasınz kaç buarada cnm
sapık mı bilemem canım ama yazdıklarından çıkardığım net sonuç "terbiyesiz"
arkadaşın böyle saçma sapan konuşan biri yerine akıllı uslu birini bulsa kendine bence daha sağlıklı olur..
genç yaşta göremiyor insan bazen gayet net olan durumları..
eee tatlımmm kocaman insanlarsınız ...kızma ama nye netten biriyle yani .sarkadasim 25 ben 26
haklisin galiba ya bilmiyorum cidden oturup düsünmesi sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?