• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz arkadasim adina yardim istiyoruz! Biriyle tanisti! Oglan sapikmi sizce?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selam arkadaslar,
benim bir arkadasim nettenbir cocukla tanisti bir iki hafta önce birkere bulustullar normal tanimak amacli konustular sohbet ettiler 1-2 saat. O bulusmadan sonra hergün yazismaya devam ettiler iste havadan sudan ne var ne yok vs. benim kiz arkadasim bu cocuktan elektirik almis. Olganda güya bundan almis. Oglan biraz maco dedigm dedik. Yok bana eski sevgililerinden bahsetmeyeceksin, kararlari ben veririm fikrini dinlerim ama karar vermek bana düser. Yok bana yanlis yapani affetmem göz yasina bakmam tavrinda biri. Kiz arkadasim buna yazmis biraz nazik ol cok sinirli yapin var vs. diye oda naziklesmis bu sefer iyice flört etmey ebaslamislar oglan hatta görünce seni öpcem falan demeye baslamis seven öper insan sevdigine dokunmazmi falan filan demeler kizdan resim istemis yatarken resmini cek yolla pijamaylami yatiyosn yoksa neyle vs. kiz buna resim yollamis normal bir resim oglandan kendiside resim isteyince uykum var canim suan olmaz demis kapatmis. BU oglan tekin birimi yoksa saglam ayak degilmi biz bilemiyoruz ya sözde dindar ama dindar olsa zinaYA kalkismaz ne demek öpcem. Yok evlenince geceleri yemek yeme diye mutfagi kilitlicem zaten sana firsat vermem gece merak etme kalkman icin böyle konusmalar gecmis aralarinda kiz emin degil tekrar bulusup bulusmamaya. Sizin fikirleriniz neler sizce napmali güvenmelimi güvenmemelimi? Ltfn yardim biz ardik ne dogru ne yanlis bilmiyoruz... TSKLER

canım insan birini önceden görür tanır sever aşık olur aradan zaman gecer vi belki bu tür konulara girilebilir hatta yaşanabilir,cünkü seviyorsundur...ama netten tanıştığn adamdan pek hayır gelmez diye dşünenlerdenim ben önce zaten:/ hadi onu gectim daha yeni tanıdığı kıza hödük gibi davranılırmı?? ve bide arkadasn nasıl güvenip foto gönderdi allah muhafaza ya internete falan koysa?? hay yarabbim güvenmeyin kızlar erkklere bu kadar nolur canınız yanar kendimden biliyorum yani...arkadasın hemen uzaklaşsın o insandan hemennn ... daha dünyada düzgn olan bi sürü erkek var böylelerine hiç yanaşmasın..

ama insan sevdigine dokunmazmi öpmezmi vs. demis birde bilmiyorum ya yoksa bizmi cok geri kafaliyiz anlamadm

ciddi olduğunu sanmam.öyle olsa hemen böyle gece seni zaten bırakmam fırsat vermem gibisinden konulara şaka bile olsa girmezdi:6:

canım insan birini önceden görür tanır sever aşık olur aradan zaman gecer vi belki bu tür konulara girilebilir hatta yaşanabilir,cünkü seviyorsundur...ama netten tanıştığn adamdan pek hayır gelmez diye dşünenlerdenim ben önce zaten:/ hadi onu gectim daha yeni tanıdığı kıza hödük gibi davranılırmı?? ve bide arkadasn nasıl güvenip foto gönderdi allah muhafaza ya internete falan koysa?? hay yarabbim güvenmeyin kızlar erkklere bu kadar nolur canınız yanar kendimden biliyorum yani...arkadasın hemen uzaklaşsın o insandan hemennn ... daha dünyada düzgn olan bi sürü erkek var böylelerine hiç yanaşmasın..

haklisin canim ya kiz arkadasim ondan resim isteyince o vermemis ama yollamamis yok ben yari ciplak yatiyorum yok uykum geldi vs. demis kapatmis

ciddi olduğunu sanmam.öyle olsa hemen böyle gece seni zaten bırakmam fırsat vermem gibisinden konulara şaka bile olsa girmezdi:6:

haklisin canim bencede öyle bence alakasini kesmeli arkadasim onunla ya basa bela

arkadasimda bulusup bakacakti hani gözlerden falan belli olur ya böyle seyler ordan acaba belli edermi kendini diye gözler parlamiosa zaten sallayacaksn diyor kesip atmak istememis bilmiyorum ama bulusmasi dogru olurmu

biraz sınırı aştı ama bence az daha bekleyin ...

ve arkadaşın foto göndermeseydi keşke..

foto normal foto! yani biseyyok zaten facesindede var oglan kizin orda bir sürü resmi var kizin istese ordan alir

haklisin canim ya kiz arkadasim ondan resim isteyince o vermemis ama yollamamis yok ben yari ciplak yatiyorum yok uykum geldi vs. demis kapatmis

arada sevgi yok ki sonuçta , tmm insan sevgilisine dokunablir öpebilr bu onları ilgilendirir,ki zaten bu devrde öyle dokunmadan seven cok az.. ama yani daha bismillah yeni tanışmış ne öpmesi hemen...aklı hep başka yerlerde bu cocğun :19:

foto normal foto! yani biseyyok zaten facesindede var oglan kizin orda bir sürü resmi var kizin istese ordan alir

hmm anladım...dediğim gibi biraz daha konuşsunlar hemen buluşmasın aman ha!

zaten bikaç günde belli eder iyice ..en azından arkadaşın emin olur ...

şu an kararsızsınız çünkü...ama bu tempoyla giderse o adam ...fazla bel bağlamasın arkadaşın bu ilişkiye...

arada sevgi yok ki sonuçta , tmm insan sevgilisine dokunablir öpebilr bu onları ilgilendirir,ki zaten bu devrde öyle dokunmadan seven cok az.. ama yani daha bismillah yeni tanışmış ne öpmesi hemen...aklı hep başka yerlerde bu cocğun :19:

birde kurandan alinti yapip duruyomus dindar görünüyomus ne biliym uyuysmuyo ya anlattigiyla yaziklari tuhaf yani sans vermesin ozaman arkadasim ona bilmiyorum ya gözlerden belli olr belli eder kendini diyp duruyo

sapık mı bilemem canım ama yazdıklarından çıkardığım net sonuç "terbiyesiz"
arkadaşın böyle saçma sapan konuşan biri yerine akıllı uslu birini bulsa kendine bence daha sağlıklı olur..
genç yaşta göremiyor insan bazen gayet net olan durumları..

birde kurandan alinti yapip duruyomus dindar görünüyomus ne biliym uyuysmuyo ya anlattigiyla yaziklari tuhaf yani sans vermesin ozaman arkadasim ona bilmiyorum ya gözlerden belli olr belli eder kendini diyp duruyo

amannn artık öyle bi devirdeyiz ki insanlar gözleriyle bile yalan söylüyor rol yapabiliyor.. ama arkadsın hoşlanıyor belli ki...ne bilym içinden geleni yapsın madem .yasınz kaç buarada cnm

amannn artık öyle bi devirdeyiz ki insanlar gözleriyle bile yalan söylüyor rol yapabiliyor.. ama arkadsın hoşlanıyor belli ki...ne bilym içinden geleni yapsın madem .yasınz kaç buarada cnm

arkadasim 25 ben 26

sapık mı bilemem canım ama yazdıklarından çıkardığım net sonuç "terbiyesiz"
arkadaşın böyle saçma sapan konuşan biri yerine akıllı uslu birini bulsa kendine bence daha sağlıklı olur..
genç yaşta göremiyor insan bazen gayet net olan durumları..

haklisin galiba ya bilmiyorum cidden oturup düsünmesi sart

Back