• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız anneleri bebeğinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz?

cantanelerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
312
0
96
Diğer
ben kızımın kulaklarını deldirmek istiyorum.büyük kızımın kulaklarını 9 aylıkken deldirmiştim.o zaman daha mı cesaretliydim ne..?şimdi biraz çekiniyorum..ama eczacı kalfalarına deldirmek de istemem çünkü geçen gün gözümün önünde orantısızca deldi birinin kulağını.herhalde sağlık kabini en iyisi bu iş için.siz düşünüyormusunuz bebeğinizin kulağını deldirmeyi?yoksa beklesek mi biraz daha..gerçi geçen gün 3 aylık bir bebeğe rastladım kulağı delikti.büyümesini beklersek ağlarlar rahat durmazlar akılları erdiği için diye düşünüyorum..şimdi de hareketliler ama zapt etmesi daha kolay şimdi..

bence daha erken hatta cok erken küçük bebeğe küpeyi hiç yakıstırmıyorum ondan olabilir..
ilerde büyüyünce kendi deldirsin :1:

bencede hıç gerek yok geçen 8,5 aylık bır bebek gordum kupesı var yavrum acıdım ya ne gerek varkı takmasın takınca nolucak sankı...istediği zaman kendı deldırır sahsı kanaatım

ben deldirirdim. benim çok hoşuma gidiyor bebekte küpe.
annem benim kulaklarımı bebekken deldirmiş. şimdi 2 sene küpe takmayayım gene de kapanmaz. sonradan kendi deldirdiklerim hep kapandı.

bende düşünmüyorum ben küpe takmayı sevmiyorum belki kızımda sevmez isterse kendi yaptırsın büyüyünce..

bence daha erken hatta cok erken küçük bebeğe küpeyi hiç yakıstırmıyorum ondan olabilir..
ilerde büyüyünce kendi deldirsin :1:

bencede hıç gerek yok geçen 8,5 aylık bır bebek gordum kupesı var yavrum acıdım ya ne gerek varkı takmasın takınca nolucak sankı...istediği zaman kendı deldırır sahsı kanaatım

bende düşünmüyorum ben küpe takmayı sevmiyorum belki kızımda sevmez isterse kendi yaptırsın büyüyünce..

aslında ben de kararsızım ama büyük kızım anne iyiki küçükken deldirmişsin yoksa cesaret edemezdim filan deyince Asyanın da kulaklarını deldireyim diyorum..

kadus abla o kişiden kişiye değişir belki benimde biçok deliğim coğu sonradan ama hiç kapanmıyorlar..

ben küpe takmayı çok severim ama bu kadar küçük bebekte takı sevmiyorum, hediye gelen bi bilekliğimiz vardı onu bile daha geçen taktım. deldirmek için daha erken gibi geliyor. 2 yaş gibi falan düşünüyorum ben. bu arada diş buğdayı yaptığım gün 2 tane küpe hediye geldi.. kaydirigubbakcemile3

yakışır yakışmaz yorum yapamıcam ama.. elbette kulak delinecek... bence çook erken suan deldirmen için.. bebek bilmez sonuçta çeker falan.. 2_3 yaşasın öyle deldir

benim kulağım da çok küçükken delinmiş acıyo mu hatırlamıyorum bile. ben zeynomun kulağını deldireceğim zaman önce kendi kulağıma bi delik daha açıtırıcam. küçük taşlı bir küppe takılıyor ya zaten çok hoşuma gidiyor, hem bu vesileyle yaptırmış oluurum hem de kızımın canı ne kadar yanacak yaşamış olurum diyorum. sırnaşık şey

Ben 1,5 yaşında deldirdim. Aslında uzun süre deldirmeyi düşünmüyordum ama komşumun gazına geldim.

Ben çok istiyorum deldirmeyi ama cesaret edemiyorum çok hareketli, ya tam delinirken hareket eder de orantısız delerlerse diye endişeleniyorum

Back