Teşekkür ederim:))Urunler de fiyatları da harika iyi satislar..
Şu an için başka yok ama sizin özellikle aradığınız bişey varsa, bi bakabilirim.Elinizde başka oyuncak var mı?
Eğitici oyuncaklar olabilir varsa .Şu an için başka yok ama sizin özellikle aradığınız bişey varsa, bi bakabilirim.
Bir de kedili elbisenin yanindaki cicekli elbiseMrb Çiçekli kışlık koton 3-4 yaş 10TL Kedili koton 3-4 yaş 10TL Mavi tayt soobe 3yaş 7.5TL Pembe kadife tayt 3yaş 5TL Krem geyikli etiketi üstünde f&f 3-4 bunlarin hepsini beğendim toplam kac tl olur
Mrb, toplam 50 TL yapıyor, düşünürseniz. İndirim yapmıyorum, fiyatları çünkü markalarına göre çok uygun tuttum.Bir de kedili elbisenin yanindaki cicekli elbise
Mrb, 6-9 ve 1 yaş ürünler elimde Yok, olanlar buradakiler..Mrb ürünler çok güzel 3 yaşların büyük bir bölümünü almak istiyorum
Detaylı incelemem gerek
Elinizde 6-9 aylık kışlık ya da 1 yaş yazlık kız kıyafeti var mı küçük kızım için
Ozelden bilgilerimi yazdim hesap no verirsen havale yapayimMrb, toplam 50 TL yapıyor, düşünürseniz. İndirim yapmıyorum, fiyatları çünkü markalarına göre çok uygun tuttum.
Beğenmenize çok sevindim, rica ederim..Kargom bugun geldi hepsi çok güzel Teşekkürler
bunlar duruyormu teşekkurler
Toplam fiyat alabilirmiyim tesekkurlerEvet şu an için duruyor, ama aynı ürünlerle ilgilenen başka arkadaşlar da var..