• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El KIZ 1.5-3yaş ışıklı Skechers, tütü, markalı giysi..

BEBÜŞ MONTU ALI
Cnm kusura bakma yeni gördüm yazdığını, uzun zaman giremedim.. Etiket 2 yaş, tülerme vs kesinlikle yok.
YORUM CANIM ÖZELİNE YAZDIM DÖN LÜTFEN. BİRİNCİ SAYFADA FİYATI GÜNCELLENMİŞ ALIYORUM

3,7,8,12,13hepsi ,16hepsi,17hepsi,21den çizgili ve çaprazındaki,22den çiçekli olan,24den mor şapka
başka ekliyeceginiz varmı? birde fiyatı görüşelim özelden.

Evet duruyor, çok az giyildi. Geçen yıl yaz başı bir kaç kez giydi, sonra ayaklar çabuk büyüyünce kaldı:))
3,7,8,12,13hepsi ,16hepsi,17hepsi,21den çizgili ve çaprazındaki,22den çiçekli olan,24den mor şapka
başka ekliyeceginiz varmı? birde fiyatı görüşelim özelden.
yazdımda alıntılamadım görmemiişşinizdir

CNM ÖDEMENİ YAPTIM. BEBÜŞ MONTUMUZU BEKLİYORZ ÖZELDEN KARGO BİLGİLERİNİ PAYLAŞTIM. GÖRÜŞMEK ÜZERE

Canm gri uyku tulumu içi elyaf değilse , Turuncu uzun hırka, Panço eşbise , Kot sort , kırmızı etek Mor ve kırmızı mickli şapkayı istiyorum. Ozelden fiyat verirsen alayım. Başka varsa ürün onlarıda yolla kızım 18 aylık

Canm gri uyku tulumu içi elyaf değilse , Turuncu uzun hırka, Panço eşbise , Kot sort , kırmızı etek Mor ve kırmızı mickli şapkayı istiyorum. Ozelden fiyat verirsen alayım. Başka varsa ürün onlarıda yolla kızım 18 aylık

Back