Kıymalı poğaça yapıp buzluga atsam

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.086
4.168
173
Kızlar önümüzdeki pazar misafirm gelcek ona poğaça yapıym diyorm bugün yapıp buzluğa atsam geldıgınde cıkarsam nasıl olur tadı bozulurmu yapan var mı

Kızlar önümüzdeki pazar misafirm gelcek ona poğaça yapıym diyorm bugün yapıp buzluğa atsam geldıgınde cıkarsam nasıl olur tadı bozulurmu yapan var mı
Kıymalı değil ama peynirli poğaça yemiştim bir komşumda aynen yeni yapmış gibiydi,birşey olacağını zannetmiyorum pişmiş sonuçta.içli köfte vs yapıp koyanlar var poğaçada konulabilir.

Kıymalı değil ama peynirli poğaça yemiştim bir komşumda aynen yeni yapmış gibiydi,birşey olacağını zannetmiyorum pişmiş sonuçta.içli köfte vs yapıp koyanlar var poğaçada konulabilir.
Teşekkür edermm yorumunuz için hımmmm Kıymada bi sıkıntı olur mu aacaba

Birde ne şekilde atmalıyım buzluğa acaba :) buzdolabı poşeti sartmi

Bi sorun olmaz
Küçük bebeğim olduğu için ben hep öyle yapıyorum. Vaktim olunca yapıp dolaba atıyorum. Öglen çıkarıyorum yumuşacık oluyo istersen bide mikrodalgaya atarsın servis yaparken mis gibi olur

Mayalı şeyler buzluktan çıkınca iyi olmuyor. Mayasız poğaça ise peynirli de olur kıymalı da olur.

Ayy benimde küçük bebeğim var ve yapmak zor oluyor peki ne sekilde atıyorsun acaba dolaba? Mesela soğuduktan sonra normal posete koyup atsam olurmu birde mayalı ve kıymalı poğaça atsam tadında bozulma olmaz değilmii

Havlu kağıda sarıp normal poşet yada buzdolabı poşetine koyuyorum. 6lı şekilde.

Mayalı mayasız fark etmez. Ben mayalı yaparım çok güzel oluyo buzluktan çıkıncada tadı tuzu değişme olmuyo.

Patatesli biraz sasımış oluyo sanki o yüzden patatesli atmıyorum ben. Kıymalı peynirli çok iyi oluyo

hayir bozulmaz ben genelde yaptiktan sonra kalanlari buzluga atarim peynirli kiymali farketmez.isitinca yeni yapmis gibi olur. hatta bos zamanlarimda firsatim oldukca yapip buzluga atiyorum. misafir gelince kolay oluyor.

hayir bozulmaz ben genelde yaptiktan sonra kalanlari buzluga atarim peynirli kiymali farketmez.isitinca yeni yapmis gibi olur. hatta bos zamanlarimda firsatim oldukca yapip buzluga atiyorum. misafir gelince kolay oluyor.
Tamam teşekkür ederim simdi yaptim poğacayi kıymalı. Soğuyunca normal poşete koyup aticam buzluğa çıkardığımda fırında ısıttığımda kıymanın donluğu geçer değil mii kıymanın iç yağı fazlaymış hemen dondu

tabi o da çözülür mis gibi olur canim cekti simdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…