Kıymalı değil ama peynirli poğaça yemiştim bir komşumda aynen yeni yapmış gibiydi,birşey olacağını zannetmiyorum pişmiş sonuçta.içli köfte vs yapıp koyanlar var poğaçada konulabilir.Kızlar önümüzdeki pazar misafirm gelcek ona poğaça yapıym diyorm bugün yapıp buzluğa atsam geldıgınde cıkarsam nasıl olur tadı bozulurmu yapan var mı
Teşekkür edermm yorumunuz için hımmmm Kıymada bi sıkıntı olur mu aacabaKıymalı değil ama peynirli poğaça yemiştim bir komşumda aynen yeni yapmış gibiydi,birşey olacağını zannetmiyorum pişmiş sonuçta.içli köfte vs yapıp koyanlar var poğaçada konulabilir.
Birde ne şekilde atmalıyım buzluğa acaba :) buzdolabı poşeti sartmiKıymalı değil ama peynirli poğaça yemiştim bir komşumda aynen yeni yapmış gibiydi,birşey olacağını zannetmiyorum pişmiş sonuçta.içli köfte vs yapıp koyanlar var poğaçada konulabilir.
O tanıdığım saklama kabına koymuştu sanırım ama buzdolabı poşetide olur,sonuçta soğuduktan sonra koyacaksın.Birde ne şekilde atmalıyım buzluğa acaba :) buzdolabı poşeti sartmi
Ayy benimde küçük bebeğim var ve yapmak zor oluyor peki ne sekilde atıyorsun acaba dolaba? Mesela soğuduktan sonra normal posete koyup atsam olurmu birde mayalı ve kıymalı poğaça atsam tadında bozulma olmaz değilmiiBi sorun olmaz
Küçük bebeğim olduğu için ben hep öyle yapıyorum. Vaktim olunca yapıp dolaba atıyorum. Öglen çıkarıyorum yumuşacık oluyo istersen bide mikrodalgaya atarsın servis yaparken mis gibi olur
Aa öyle miMayalı şeyler buzluktan çıkınca iyi olmuyor. Mayasız poğaça ise peynirli de olur kıymalı da olur.
Havlu kağıda sarıp normal poşet yada buzdolabı poşetine koyuyorum. 6lı şekilde.Ayy benimde küçük bebeğim var ve yapmak zor oluyor peki ne sekilde atıyorsun acaba dolaba? Mesela soğuduktan sonra normal posete koyup atsam olurmu birde mayalı ve kıymalı poğaça atsam tadında bozulma olmaz değilmii
hayir bozulmaz ben genelde yaptiktan sonra kalanlari buzluga atarim peynirli kiymali farketmez.isitinca yeni yapmis gibi olur. hatta bos zamanlarimda firsatim oldukca yapip buzluga atiyorum. misafir gelince kolay oluyor.Kızlar önümüzdeki pazar misafirm gelcek ona poğaça yapıym diyorm bugün yapıp buzluğa atsam geldıgınde cıkarsam nasıl olur tadı bozulurmu yapan var mı
Tamam teşekkür ederim simdi yaptim poğacayi kıymalı. Soğuyunca normal poşete koyup aticam buzluğa çıkardığımda fırında ısıttığımda kıymanın donluğu geçer değil mii kıymanın iç yağı fazlaymış hemen donduhayir bozulmaz ben genelde yaptiktan sonra kalanlari buzluga atarim peynirli kiymali farketmez.isitinca yeni yapmis gibi olur. hatta bos zamanlarimda firsatim oldukca yapip buzluga atiyorum. misafir gelince kolay oluyor.
tabi o da çözülür mis gibi olur canim cekti simdi:)Tamam teşekkür ederim simdi yaptim poğacayi kıymalı. Soğuyunca normal poşete koyup aticam buzluğa çıkardığımda fırında ısıttığımda kıymanın donluğu geçer değil mii kıymanın iç yağı fazlaymış hemen dondu
Yaaatabi o da çözülür mis gibi olur canim cekti simdi:)
darisi bana o zaman:)))Yaaabenmde en az 1 ay canım çeke çeke sonunda dün yaptım çok üşensemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?