Bende gram parası biriktiriyorum güya habire zam geliyor yetişemedim hızına2 güne kalmaz 500 olur
Bende 3-5 kaldı, kalani bozdurdum
Canım niye ille gram, alsana yarim gram felanBende gram parası biriktiriyorum güya habire zam geliyor yetişemedim hızına
Eline geçen her parayı böyle degerlendirOzamandan bir gramım var100lira kardayim
Hey masallah sanaEline geçen her parayı böyle degerlendirablam benin gibi kardeşi olduğu için çok şanslı, sayemde ev aldı altın yapa yapa
Koynumuzda hamburgerci beslemişiz haberimiz yok çok uzaklarda aramışız meğer yanı başımızdaymış
Ama hakkını vermiş,maşallahKoynumuzda hamburgerci beslemişiz haberimiz yok çok uzaklarda aramışız meğer yanı başımızdaymış
Sen de yap bir an önceEvet yiğidi öldürhakkını yeme
Salı günü gelicek inşallahSen de yap bir an önce
İnşallah bakalimSalı günü gelicek inşallahbir mani olmazsa
0.25gram varsa alayim okadar param var bacıCanım niye ille gram, alsana yarim gram felan
Benimde aklima ilk hamburger geldi,adanae Urfa falan da olurmuşBen varya konu acildiginda tam anlamadan yazdim biseyler allahtan aklima iyi bir tarif geldide yazmis bulundum hamburger yada diger guzel kofteli seyler hic aklima bile gelmemisti gelene kadarda kalmayacakti bana bisey
Tarif kapma paniginden hep bunlarBenimde aklima ilk hamburger geldi,adanae Urfa falan da olurmuş
Birde bozuk kumbaram vardi eşim bilmiyordu , sabit cebindeki bozuklari bıraktığı bir yer vardi ,bakkala falan gidince ordan harcardim..bakti orda hiç para kalmıyor Bizim bozuklar ne oluyor ya deyip duruyordu:) gösterdim pringles kutusunu adam şokta saydık 280 lira çıktıEline geçen her parayı böyle degerlendirablam benin gibi kardeşi olduğu için çok şanslı, sayemde ev aldı altın yapa yapa
Ama sen yoksunOoooo benim tarif fotom boy göstermiş