- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Vaay ellerine sağlık ablam attın mı foto bakmadım diğer sayfaya. Bende melemenlik yaptım biraz.Yok daha devam:)Bugün salça yaptım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaay ellerine sağlık ablam attın mı foto bakmadım diğer sayfaya. Bende melemenlik yaptım biraz.Yok daha devam:)Bugün salça yaptım:)
DemeeeeeeEvet cumartesi başlayacağız:)
Ellerine sağlık canımVaay ellerine sağlık ablam attın mı foto bakmadım diğer sayfaya. Bende melemenlik yaptım biraz.
Evet hemde 4 hafta sürecek:)Demeeeeee
Hmm hadi bakalimEvet cumartesi başlayacağız:)
Bi ikimizin haberi yok heraldeDemeeeeee
Dierleri gb yaniEvet hemde 4 hafta sürecek:)
Evet canım:)1 ayda 4 kategori:)Dierleri gb yani
O hizli ilerliyo guzel giderEvet canım:)1 ayda 4 kategori:)
Sağol ablabir bakayımEllerine sağlık canım
Yaparken 1-2 resim attım ama hepsini eklemedim olsunlar bakalım:)
Bu yıl baya yarışma oldu LaBnE ile içimiz disimiz labneEvet hemde 4 hafta sürecek:)
Kız sorma niye böyle oldu kimse etikette caKmamisBi ikimizin haberi yok heralde
Evet canım eğlenceli olacak inşaallah:)O hizli ilerliyo guzel gider
Sponsor kapıya gelmiş yok mu diyelim:)Sağol ablabir bakayım
Bu yıl baya yarışma oldu LaBnE ile içimiz disimiz labne
Kız sorma niye böyle oldu kimse etikette caKmamis
Yaa onada üzüldüm umarım çabuk atlatır.Evet canım eğlenceli olacak inşaallah:)
Kazen hastanede yatıyor eğer sponsor ile ilgili farklı bir durum olmazsa cumartesi burada olun:)
İnşaallah canım:)Yaa onada üzüldüm umarım çabuk atlatır.
Cigere inince yatiriyolar die biliorum, oylemiymis. Onemli bisi yoktur insallahEvet canım eğlenceli olacak inşaallah:)
Kazen hastanede yatıyor eğer sponsor ile ilgili farklı bir durum olmazsa cumartesi burada olun:)
Konusturacaksin beni abla şimdi atarlanacam o sponsora yine ben ,benim yazdıklarımı gormuyollarmi bunlar ,Sponsor kapıya gelmiş yok mu diyelim:)
Öyle değilde farklı sağlık sıkıntıları var(mış)İki tedavi çakışınca hastanede yatması daha uygun bulunmuşCigere inince yatiriyolar die biliorum, oylemiymis. Onemli bisi yoktur insallah
Eloş ile canfeb fasulyeKonusturacaksin beni abla şimdi atarlanacam o sponsora yine ben ,benim yazdıklarımı gormuyollarmi bunlar ,
Bi ara herkes bi sure labne almicam diodu, gorunen yine alicaklarKonusturacaksin beni abla şimdi atarlanacam o sponsora yine ben ,benim yazdıklarımı gormuyollarmi bunlar ,
Anladim, Rabbim sifa versin herkese insallahÖyle değilde farklı sağlık sıkıntıları var(mış)İki tedavi çakışınca hastanede yatması daha uygun bulunmuş