- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Labnenin gücü adınaTabi ki sponsor herkes için:)
Diğeri ekime kaldı artık:)
Ellerine sağlık canım harika görünüyorduvalla nefis di
Bende bol tarcinli ve cevizli yedim (öğleden bu yana 3 kase)
Öğlen yemeği niyetine iki kase yedik komşularla
Güzel olacak inşaallahLabnenin gücü adına
5 komşu birlikte yaptık temassız herkesten tabak istiyerek tabağını doldurarak uzaktan degitim yaptıkEllerine sağlık canım harika görünüyordu
Bayadır burdayim daha yenimi ikram ediyosunOooo beybi sende kimsin gazoz ikram etsem alırmısın
Sen gazozsuz dusenlerdensinBayadır burdayim daha yenimi ikram ediyosun
Allah kabul etsin5 komşu birlikte yaptık temassız herkesten tabak istiyerek tabağını doldurarak uzaktan degitim yaptık
Olabilir yeni yetmeyim ondanSen gazozsuz dusenlerdensin
Sağol Ablam gün dolu dolu geçti valla şuan da çay demiyoruz kara caydanliktaAllah kabul etsin
Aaa hangi konuda valla hatirlamadim suan bi bakiyim kırildimmi soyliyim@Yasnaz daha önce duvarına yazmıştım ya bir konuda o zaman bana kirilmistin dimi itiraf et
Bence kırıldın ben hatırlıyorumAaa hangi konuda valla hatirlamadim suan bi bakiyim kırildimmi soyliyim
Bu saatte pasta mi yiyeceksin
Vallahi abla Baktım da şimdi sadece iltihaplı romatizma hakkında konuşmuşuz seninle daha fazla geçmişe gitmedim İnan ki hatırlamıyorum Sen hatırlıyorsan söyle bana ne konuda konuşmuştukBence kırıldın ben hatırlıyorum
Dikkatimi cekmemişsin demekkiBayadır burdayim daha yenimi ikram ediyosun
Oooo beybiBu saatte pasta mi yiyeceksin
Aaa uzuldum simdi dikkat çekici olduğumu düşünürdümDikkatimi cekmemişsin demekki
Nasilsiniz bakalim etikete geldimOooo beybi
Çekmemişsin demekkiAaa uzuldum simdi dikkat çekici olduğumu düşünürdüm
Senş gördüm daha iyi oldumNasilsiniz bakalim etikete geldim