Biri kankam, biri kardeşimİki tane mi yakının,ver gitsin
Çalışmaya çalışıyorum diyelimDers çalışıyorsan kızmayacağımama ders çalışmıyorsan
Hayırdır okul yok sen okula mı başlıyorsunÇalışmaya çalışıyorum diyelimokul alışverişi yaptım geçen gün, sonra eve geldik reklamdan okul çantası çıktı.esime dedim bana çanta almayı unuttuk.tamam yarın suluk,beslenme çantası alırım flütte istermisin dedi
Bence verebilirsin ben izin veriyorumBiri kankam, biri kardeşim
Ama zaten hep yeni gelenlere veriyorum:)İlk ve sonBence verebilirsin ben izin veriyorum
Eylül'de ders çalışmaya basliycam ben , Bizim okul Corona dinlemiyorHayırdır okul yok sen okula mı başlıyorsun
Ben kime versem onlardan biri benimde tercihlerim arasındaAma zaten hep yeni gelenlere veriyorum:)İlk ve son
Kpss ne oldu?Eylül'de ders çalışmaya basliycam ben , Bizim okul Corona dinlemiyor
Hepsi güzel vallahi kime versen hakediyorBen kime versem onlardan biri benimde tercihlerim arasında
Kpss den bahsediyorum ablaKpss ne oldu?
Açıköğretim mi okuyorsun:)
Sonuçlar belli olmadı bakalım bende okuyacak mıyım
Bu sene olmaz diyorsun:)Kpss den bahsediyorum ablaEylül de giricem sinava ama bu sene öylesine, sınavdan sonra bir hafta gezerim sonra çalışmaya başlarım
Oy aldimmi acabaHepsi güzel vallahi kime versen hakediyor
Almışsın canım ama bildiirm sonrası her şey belli olur:)Oy aldimmi acabaablama dün hamburger yaptım ne oldu yarışma diyor dedim sen sus gözlerin konuşsun
Aminn inşallah ablaBu sene olmaz diyorsun:)
Hayırlısı canım belli olmaz
Allah gönlüne göre versin.Ama mutlaka olmalı
Hayırlısı canım daha gençsin elbet olurAminn inşallah abla.bu sene çok geç kaldım.sadece lisans sınavına başvurdum zaten eğitim ve ÖABT (farkli sehirde) ye basvurmadim .
Atandigimin hayallerini kurmaya bile başladık , inşallahHayırlısı canım daha gençsin elbet olur
O günleride görürüz inşaallahAtandigimin hayallerini kurmaya bile başladık , inşallah