Hayirlisi. Kiz kardesinde miydin yine :)Olabilir, neyse çabuk gelir o zaten :)
Çok şükür iyiyim hemşom sen nasılsınHemsom nasılsın?
Eltimleydim bugün :)Hayirlisi. Kiz kardesinde miydin yine :)
Anlasiyor musunuz :)Eltimleydim bugün :)
İyiyim şükür, yazamıyorum aktif değilsin pek mesajlaşma platformundaÇok şükür iyiyim hemşom sen nasılsın
Dünyanın en iyi insanlarından biriAnlasiyor musunuz :)
ironi mi gercek mi anlayamadimDünyanın en iyi insanlarından biri
Kollarımı çok hareket ettiremiyorum odemliyim hemşom, telefonu elime alıyorum biraz baksam eller uyuşuyorİyiyim şükür, yazamıyorum aktif değilsin pek mesajlaşma platformunda
Geçecek inşallah hemşom,zor kısmı geçti binlerce şükür ❤Kollarımı çok hareket ettiremiyorum odemliyim hemşom, telefonu elime alıyorum biraz baksam eller uyuşuyor, dinleniyorum ondan pek yazamıyorum
Gerçek canım, bana göre dünyadaki en iyi insanlardan biri .çok seviyorum.ironi mi gercek mi anlayamadim
Ne guzel :)Gerçek canım, bana göre dünyadaki en iyi insanlardan biri .çok seviyorum.Kukrim de biliyor hatta ,bugün beraberdik
Çok şükür hemşom, iyi gidiyorum diye hissediyorum , temkinli ve ozenliyim bu konuda, arada dışarı çıkmaya başladım dün geceden itibarenGeçecek inşallah hemşom,zor kısmı geçti binlerce şükür ❤♥❤Bundan sonrası iyileşme süreci
O da beni çok sever :)AynenNe guzel :)
Sen sevilmeyecek insan misin zaten :)O da beni çok sever :)Aynen
Maşallah hemşomÇok şükür hemşom, iyi gidiyorum diye hissediyorum , temkinli ve ozenliyim bu konuda, arada dışarı çıkmaya başladım dün geceden itibaren
Sen sevilmeyecek insan misin zaten :)
ne diyeyim bilemedim
Allah'ın izni ile inşAllahMaşallah hemşombundan sonrası iyilik,guzellik❤
Seven kadar sevmeyen de var,canları sağolsun. Sevenler yeterbirsey demene gerek yok. Hepimiz biliyoruz :)