Abbas yolcu mu
Keyfe bak beEki Görüntüle 2678615 uzanmışım kumsala ayaklarımın altında
Bakmasın değilmi abla psikolojisi bozulabilir
Bağlasan durmazAbbas yolcu mu
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş
Azıcık baktımBakmasın değilmi abla psikolojisi bozulabilir
Olaylar olaylarBakmasın değilmi abla psikolojisi bozulabilir
Yine çok konuşmuşlarBildirimlere bakmadım o kdar cok var ki
Hiç sorma yaaa cok güldümYine çok konuşmuşlar
Abla benim suçum yok kiYine çok konuşmuşlar
Tabi tabiAbla benim suçum yok ki
Kıyamete kadar kuru kalabilirlerse çok iyi olur yolluyorum ben ikisini o zamanYa sen bugün çok yaratıcısınÇok güzel fikirler Sen gönder deneyelim
Çok haklısın valla metabolizması hızlı olan, iştahlı olmayan insanlara çok özeniyorum bunları sana normal yazdığım parmaklar mısırdan dolayı yağlı olduğu için diğeriyle yazıyorum az sonra da kek yiycem ama olsun yani tamamen katılıyorum sanaAhhh ahhhhnerde o günler takima girdigimden beri kilo verene kadar yaptığım sporun haddi hesabi yok vallaa bir çikolata ye yarım saat yakmak için koş bir bardak komada 15seker var ictinmi yarim saat cardio yap ooo daha neler neler
Kardeşine selamlarUyku ve bencix
Tamam o iş bendeKıyamete kadar kuru kalabilirlerse çok iyi olur yolluyorum ben ikisini o zaman
Çok haklısın valla metabolizması hızlı olan, iştahlı olmayan insanlara çok özeniyorum bunları sana normal yazdığım parmaklar mısırdan dolayı yağlı olduğu için diğeriyle yazıyorum az sonra da kek yiycem ama olsun yani tamamen katılıyorum sana
Kardeşine selamlar
Aleykumselam canım,çok sağolKıyamete kadar kuru kalabilirlerse çok iyi olur yolluyorum ben ikisini o zaman
Çok haklısın valla metabolizması hızlı olan, iştahlı olmayan insanlara çok özeniyorum bunları sana normal yazdığım parmaklar mısırdan dolayı yağlı olduğu için diğeriyle yazıyorum az sonra da kek yiycem ama olsun yani tamamen katılıyorum sana
Kardeşine selamlar