Köfteler Kıymalı Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Ya sen bugün çok yaratıcısın🤔Çok güzel fikirler😂Sen gönder deneyelim😂
Kıyamete kadar kuru kalabilirlerse çok iyi olur yolluyorum ben ikisini o zaman :KK53:
Ahhh ahhhh o_Onerde o günler takima girdigimden beri kilo verene kadar yaptığım sporun haddi hesabi yok vallaa bir çikolata ye yarım saat yakmak için koş bir bardak komada 15seker var ictinmi yarim saat cardio yap ooo daha neler neler
Çok haklısın valla metabolizması hızlı olan, iştahlı olmayan insanlara çok özeniyorum bunları sana normal yazdığım parmaklar mısırdan dolayı yağlı olduğu için diğeriyle yazıyorum az sonra da kek yiycem ama olsun yani tamamen katılıyorum sana :olamaz:
Kardeşine selamlar :KK68:

Kıyamete kadar kuru kalabilirlerse çok iyi olur yolluyorum ben ikisini o zaman :KK53:

Çok haklısın valla metabolizması hızlı olan, iştahlı olmayan insanlara çok özeniyorum bunları sana normal yazdığım parmaklar mısırdan dolayı yağlı olduğu için diğeriyle yazıyorum az sonra da kek yiycem ama olsun yani tamamen katılıyorum sana :olamaz:

Tamam o iş bende😂
O kekten uzak dur😂

Aleykumselam canım,çok sağol :KK15:

X