- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ahaaaaa beni senmi etiketledin bu sefer
Zaman daraldı çabucak bitsin diyorum en azından kurutmalıklar bitsin:)Sagol canım. Senin de ellerine sağlık.
Kendini fazla yorma. Hastalık çekilmiyor :/
Hoşgeldin ne haberAhaaaaa beni senmi etiketledin bu sefer
Geldim işte
Bugun cok keyfim yok sanki :) ama birsey dicem etiketlerini gordumde. Ben bu canfeb, cantanem ve canansu hepsini birbirine karistiriyorum
Sen buralısın bir şey diyen mi var
İyidir canım sağoliyiyim canim sen nasilsin
Normal amaaa can can gidiyolarBugun cok keyfim yok sanki :) ama birsey dicem etiketlerini gordumde. Ben bu canfeb, cantanem ve canansu hepsini birbirine karistiriyorum
Hayırdır canımBugun cok keyfim yok sanki :) ama birsey dicem etiketlerini gordumde. Ben bu canfeb, cantanem ve canansu hepsini birbirine karistiriyorum
Sorma canim hemide nasil ayaklarim üsüdü çorap giydimİyidir canım sağolFena rüzgar esiyor
Belli birsey yok öylesine :)Hayırdır canımOnlar üçüzler ondan benzer isim koyduk
Evet hem buralı hemde bursaliyimSen buralısın bir şey diyen mi var
Aynen burasıda öyle gece her yeri kapatıyoruz.Ama eylülde tekrar ısınırSorma canim hemide nasil ayaklarim üsüdü çorap giydim
Ayy cnm benim valla alışamadım yaa
Canfeb canımBelli birsey yok öylesine :)
Gecen sene et yemeklerinde 1. Olan hangisiydi mesela
Allah kolaylık versin canımAyy cnm benim valla alışamadım yaaannemlerin evine alışmıştım çok yalnız kaldım.. pandemi de var ya.. hep evdeyiz.
Niye ki eylülde dahami sicak oluyo şeyyy nerdeydinki senAynen burasıda öyle gece her yeri kapatıyoruz.Ama eylülde tekrar ısınır
Burası Bursalıların mekanı sayılırEvet hem buralı hemde bursaliyim