- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Wayyyyyyyy wayyy eline sağlık...Nice mutlu senelere oğluşununDün ogluma dogum gunu yaptik 2 yasina girdi :) pastasini ben yaptim size gostermek istiyorum ilk seker hamurlu pasta yapisim :) Eki Görüntüle 2678268
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wayyyyyyyy wayyy eline sağlık...Nice mutlu senelere oğluşununDün ogluma dogum gunu yaptik 2 yasina girdi :) pastasini ben yaptim size gostermek istiyorum ilk seker hamurlu pasta yapisim :) Eki Görüntüle 2678268
Kursa yazılacagımHobi edin arkadasim temizlik yapmaz onla ugrasirsin :)
Cok teşekkürler insallahWayyyyyyyy wayyy eline sağlık...Nice mutlu senelere oğluşunun
Oda iyi fikir hem sosyallesmis olursun :)Kursa yazılacagım
Şimdi bana ne demek istedin asosyal bir karısın demek istedin haOda iyi fikir hem sosyallesmis olursun :)
sarımsakla geziyorum bana bulaşmasınlareltisi 2 tane çıngarıklısı var
Dün ogluma dogum gunu yaptik 2 yasina girdi :) pastasini ben yaptim size gostermek istiyorum ilk seker hamurlu pasta yapisim :) Eki Görüntüle 2678268
eltisi
2 tane çıngarıklısı var
Eltidozlar Cadalozdan esinlendim
Hiç sorma abla yaaaDoğum günü kutlu olsun oğlunun,nice yaşları olsun
Hem elti hem yılan yaniii en çıngırağından sjksjksjksjk
Yılanmış bideee
Hiç sorma abla yaaa
Olsun,sonuçta gidin de ,değişiklik güzel olurŞimdilik kaldı misafirleri varmış,eltimde olmazsa eylül gibi gideriz dedi.
Ablasıda toruna bakacak o tarihlerde kızına gidecek,biz herhalde direk aydına gideceğiz kardeşinde kalırız.
Kaynana kendisini nasıl belli ediyorGünaydınlar kolay gelsin şu sağ köşede toz kalmış biraz gördüm burdan
Olsun,sonuçta gidin de ,değişiklik güzel olur
Kaynana kendisini nasıl belli ediyor
Hadi inşallah:)Bir aksilik çıkmazsa gideriz artık.
Yo genel bir gercek bu kurs falan sosyallik demekŞimdi bana ne demek istedin asosyal bir karısın demek istedin ha
Olsun bu da kaynanalıkta bir mertebedirHahahaha kaynana ama erkek kaynanasıyım sjksjksjksjk
Dogum günü kutlu olsun kuzununbuarada süper olmuş eline sağlık canımDün ogluma dogum gunu yaptik 2 yasina girdi :) pastasini ben yaptim size gostermek istiyorum ilk seker hamurlu pasta yapisim :) Eki Görüntüle 2678268
Olsun bu da kaynanalıkta bir mertebedir
Senin oğlan yoktu değil mi hanım abla :)Yüksek mertebede canına okurum onun bilir yapacağımıda
Senin oğlan yoktu değil mi hanım abla :)