• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
hepsi aynı :/
olabilir altın da düştü bak :KK53: fena olmaz
gazoz ceeeekkk :KK70:
benim ki de geçen sene yapmadım fırının buzdolabının içine bakıyor nereye sakladım diye :KK53:
evettttt :rolleyes:
doğum günüm evlilik 3 ünde idi o geçti :KK70:

Teşekkür ederim Ablam :KK68:

Sağlıklı yaşların olsun miniğim :KK60::KK60:

Adını ben çıkarmışım güya😂

Hadi ben desem anlarımda sen yapmassın böle bişeyi :rolleyes::rolleyes::KK8::KK8:

Erkekler hep böyle. Benimki de özenmez hiç ama kendi dogum günün de gider kendine pasta alır 😂😂😂
Sinir oluyorum bu haline 🤬🤬🤬🤬🤬
Bir keresinde pasta alıp dolapta saklamıştım. Haberi yoktu, sürpriz olsun diye. Gitmiş kendine pasta almış 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

Ne denir ki.....
Bu dogum gününde hiç bişey yapmayacağım :KK12:

Yapma bencede hediye bile alma müsade varsa iki tane çakayım hemen :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

Erkekler hep böyle. Benimki de özenmez hiç ama kendi dogum günün de gider kendine pasta alır 😂😂😂
Bir keresinde pasta alıp dolapta saklamıştım. Haberi yoktu, sürpriz olsun diye. Gitmiş kendine pasta almış 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

Ne denir ki.....
O da güzel bende kendi pastami yapacagim dedim ama oğlum yaptı bana kalmadan :))

Ne denir ki.....
Kendi pastasını kendisi alsın😂

Back