Bir tane bende de varNasıl da biliyor
Önemli olan sevdiklerimizle olan her anın kıymetini bilmek ☺Benim 30 lu son yaşımAma kutlamaya devam Zaten yıllardır 40 yaşındayım diyorum
Belli olmaz yapar mı yaparKesin yapar
Az beklenti çok mutlulukGeçen yıl annemn ısrarı üzerine yemeğe çıkardı bu yıl onu da yapmaz
Öyle tabi kiÖnemli olan sevdiklerimizle olan her anın kıymetini bilmek ☺
Belli olmaz yapar mı yapar
Az beklenti çok mutluluk
Benimki bana ev alsa büyük konuşmak istemem ama birdaha birşey istemem heraldeBir tane bende de varSana ev aldım daha ne yapayım diyor
Benimki de öyle der kesinBir tane bende de varSana ev aldım daha ne yapayım diyor
İstemiyorum zaten, ama para harcamadığı jestler yapılabilir.Benimki bana ev alsa büyük konuşmak istemem ama birdaha birşey istemem heralde
+1000000000000000000İstemiyorum zaten ama para harcamadığı jestler yapılabilir.
Her şey para değilBenimki de öyle der kesin
Geçen diyor ki neyini eksik ettim ev istedin al araba istedin al
Kartın şifresi sende
Yüreğim istiyor o şeyleri madden değil ama olmuyor işte onlara göre marangoz yok ki
Kahvaltı hazırlayabilirdi.Çocukların yanında seni çok sevdiğini söyleyebilir+1000000000000000000
Aynen öyle hep mecbur kalip doğum günün kutlu olsun demisir trip attiigim icin bir yilda tepkisiz kutla demiHer şey para değil
Yani bedava hemKahvaltı hazırlayabilirdi.Çocukların yanında seni çok sevdiğini söyleyebilir
Ya işte parayla birşeyler yapılınca parasız jest önemsiz geliyor belkiİstemiyorum zaten ama para harcamadığı jestler yapılabilir.
Hergün özel boşver diyor benimki ama kendi doğum gününde pasta beklerAynen öyle hep mecbur kalip doğum günün kutlu olsun demisir trip attiigim icin bir yilda tepkisiz kutla demi
Canınız mı çekti
Nevoş içirdi zaten. Hafifden bi baş dönmesi başladı normal mi?İstermisin
Gazozdan sorumlu forum bakanımda geldiSöyle yavrum
Parasız ama fırsatları kaçırıyorlarYani bedava hem
Normal yavrumNevoş içirdi zaten. Hafifden bi baş dönmesi başladı normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?