oh çok şükür kuzumIyiyim cnm cok sukur :) atlattim gibi ins :) sen nasilsin nasi gidiyo :)
Guzel zamanlar yakindir ins. Umutla beklemeye devamoh çok şükür kuzum
bizde nasıl olalım aynı işte
evet :)Zorunlu ev hanımlarınada mı?
iyi fikir.. özel okullar açıkta kaldi neredeyse.Bu corona yüzünden gereksiz online egitime vermek istemiyorum onca parayı..online egitimin hiçbir faydası olmadı bu yüzden devlete verecegim canımTabiki ilgisi tartışılamaz her türli etkinlige gidiyordu..anasınıı ve 1.sınıf orda okudu bu sene böyle bir karar aldık..
Peki :)evet :)
Çok şükür canımIyiyim cnm cok sukur :) atlattim gibi ins :) sen nasilsin nasi gidiyo :)
Çok sağol Ablam ya teşekkür ederizBugün mü doğum günüDoğum günü kutlu olsun
Bende iyiyim canım. Bi değişiklik yokYok,çok basit,9 harfliiyiyim canım,Sen nasılsın?
Sanırım böyle eğtim devam ederse özel devlet farketmeyecek hepsi aynı... eğer öğretmen onemsiyorsa cocuklari daha iyi oluyor çocuklar da aynı sekilde yoksa uzaktan eğitim le ileri girmiyor çocuklarBu corona yüzünden gereksiz online egitime vermek istemiyorum onca parayı..online egitimin hiçbir faydası olmadı bu yüzden devlete verecegim canımTabiki ilgisi tartışılamaz her türli etkinlige gidiyordu..anasınıı ve 1.sınıf orda okudu bu sene böyle bir karar aldık..
Aynen canımSanırım böyle eğtim devam ederse özel devlet farketmeyecek hepsi aynı... eğer öğretmen onemsiyorsa cocuklari daha iyi oluyor çocuklar da aynı sekilde yoksa uzaktan eğitim le ileri girmiyor çocuklar
Çok şükür canım
Hayirdir :)
ortamı cok sessiz buldumHayirdir :)
He iyi o zaman :) bugun hafta ici halbuse eşler işte hanimlar burda olmaliydiortamı cok sessiz buldum
ne oluyor yahu bir halay çekelim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?