- 20 Mart 2008
- 141.517
- 212.974
- 1.423
- 60
Afiyet olsun Ben hala başlamadım, bu saat oldu
Sağol şekercim,sigarada içince yemek gerekiyor,sende ye hemen bence fazla bekleme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun Ben hala başlamadım, bu saat oldu
neden degişkliği?ben kahvaltı koymadım daha okula gidiyorum kaydını devlet okuluna vereceğim kızımın özel okuldan devlete gidecek nasıl olacak bilmiyorum
rakika nasılsın canımHayırlı sabahlarrr :)))
valla bence en güzeli olacak diyim sana...ben kahvaltı koymadım daha okula gidiyorum kaydını devlet okuluna vereceğim kızımın özel okuldan devlete gidecek nasıl olacak bilmiyorum
Gözümü açınca hemen yakardım ben Neyse ki bitti ,evet yiyeyim daha geç olmadan:)Sağol şekercim,sigarada içince yemek gerekiyor,sende ye hemen bence fazla bekleme
Bu corona yüzünden gereksiz online egitime vermek istemiyorum onca parayı..online egitimin hiçbir faydası olmadı bu yüzden devlete verecegim canım Tabiki ilgisi tartışılamaz her türli etkinlige gidiyordu..anasınıı ve 1.sınıf orda okudu bu sene böyle bir karar aldık..neden degişkliği?
Özel okullarin daha ilgili olduğu düşünüyorum.
Gözümü açınca hemen yakardım ben Neyse ki bitti ,evet yiyeyim daha geç olmadan:)
Öyle mi dersin hayterakika nasılsın canım
valla bence en güzeli olacak diyim sana...
ben ilerde çocuğumu mümkün olursa iyi bir köy okuluna vereceğim bu eğitim sisteminin içinde en doğrusu........
o her türlü etkinliğin daha güzeline sende götürebilrisin..Bu corona yüzünden gereksiz online egitime vermek istemiyorum onca parayı..online egitimin hiçbir faydası olmadı bu yüzden devlete verecegim canım Tabiki ilgisi tartışılamaz her türli etkinlige gidiyordu..anasınıı ve 1.sınıf orda okudu bu sene böyle bir karar aldık..
Tamam sekercigim görüşürüz yineAynını yapıyorum zaten aç karnına içiyorum,bencede ye hemen aç durma sakın
Zorunlu ev hanımlarınada mı?ev hanimlılara acaip imreniyorum
Tamam sekercigim görüşürüz yine
Şükür elhamdülillah canım benim, sen nasılsın?rakika nasılsın canım
çok şükür iyiyim canım özledik uzun zamandır denk gelmiyordukŞükür elhamdülillah canım benim, sen nasılsın?
Koşturmaca geçip gidiyor pek giremiyorum ben de özledim. Evet eli kulağında artık, dualarınızı bekliyorum sağlıkla kolaylıkla gelsin. Sizlere de en hayırlı vakitte nasip olsunçok şükür iyiyim canım özledik uzun zamandır denk gelmiyorduk
az kalmış bebişin gelmesine sağlıkla inşallah
amin inşallahKoşturmaca geçip gidiyor pek giremiyorum ben de özledim. Evet eli kulağında artık, dualarınızı bekliyorum sağlıkla kolaylıkla gelsin. Sizlere de en hayırlı vakitte nasip olsun
Gunaydinn :)amin inşallah
canım nasılsın nasıl oldunGunaydinn :)
Iyiyim cnm cok sukur :) atlattim gibi ins :) sen nasilsin nasi gidiyo :)canım nasılsın nasıl oldun