SüpermişCanım tam buğday unu,su,tuz ile hamur yaptım.
İçine tereyağı ile un kavurdum.
Et haşladım.Etleri az yağda kavurdum.Hamuru ikiye böldüm.Birini açtım.Yağlanmış tepsiye serdim.Üzerine kavrulmuş unlu yağı serp kavurmaları üzerine serdim.Üstüne diğer hamuru açtım.Yağları akmasın diyr alttaki hamurun kenarlarını dışa çeviriyoruz.Üzerine yumurta sarısı hoppp fırına:)
Yumuşak olmuyor ama tadı şahane olur.
Her zaman yapmıyorum ya 1 ay olmuştur yapalı:)Çok güzel de alınan kilolar peki
Sağol canımSüpermiş
Sen de sağol canımSağol canım
Hadiyaaa okadarmiBiz seninle oy verelim bu ayBanada tarif kalmadı
Aşk olsun benim kaçıncı yarismam bu biliyonmu olsun okadarÖdulu kaptin tabi dinlenirsin ne gerek var surekli katilmaya
İyiki varsın iyiki tanıdım seni ablaaam
Eki Görüntüle 2675843 nasıl olmuş
Vaay ellerinize sağlık canlarimmm
Kacamamisim demek. Biraz halsizim kusura bakmayin sık nefes alip veriyorum. Biraz toparlarsam gelirim belki
Aynen canım pek bir şey kalmadıHadiyaaa okadarmibu ay baya kalabalık oldu ,aynen abla yiyelim içelim keyfimize bakalım ☺
Sağol canım benimİyiki varsın iyiki tanıdım seni ablaaam❤
Biliyorum canim hakkindir takiliyorum ben sanaAşk olsun benim kaçıncı yarismam bu biliyonmu olsun okadar
Canimsiiin biliyorummBiliyorum canim hakkindir takiliyorum ben sana
Nevros gecen master chefte visneli pideli kofte yaptilar onu yapsana :)Aynen canım pek bir şey kalmadı
Sağol canım benim
Bitane tarif yazdim nevresteye bence kimse almamistir onu yapsin ama bakalim ne derCanimsiiin biliyorummbuay jüri koltuğunda oturacağız nevosumla
Pideli köfte yapan arkadaşa ayıp olmasınNevros gecen master chefte visneli pideli kofte yaptilar onu yapsana :)
Sİni yirimİyiki varsın iyiki tanıdım seni ablaaam❤
Canım benim yaaaa geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsınız inşallahKacamamisim demek. Biraz halsizim kusura bakmayin sık nefes alip veriyorum. Biraz toparlarsam gelirim belki
Yiiii yanimada gazoz iyi giderSİni yirim
Ama o cok farkli uzeri visne taneleri falan var ve soslu bence pideli kofteyle alakasi yok :)Pideli köfte yapan arkadaşa ayıp olmasın
Sen yarışmaya sonuncu arıyorsun galibaAma o cok farkli uzeri visne taneleri falan var ve soslu bence pideli kofteyle alakasi yok :)
Eki Görüntüle 2675875
Ya ne alakasi var kofte kalmadi dedin diye yazdimSen yarışmaya sonuncu arıyorsun galibaZaten yapsam sona yakın olurum ama en son olmasın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?