- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Geçtik abla çok şükür şimdilik karantina olayı yok beklemedeyiz çok sağol ablacım bu arada konumu da açtımEvva canım iyi misin?Evinize geçtiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçtik abla çok şükür şimdilik karantina olayı yok beklemedeyiz çok sağol ablacım bu arada konumu da açtımEvva canım iyi misin?Evinize geçtiniz mi?
Geldim canısı
Çok şükür canım gözünüz aydınHayırlı olsunGeçtik abla çok şükür şimdilik karantina olayı yok beklemedeyiz çok sağol ablacım bu arada konumu da açtım
Teşekkür ederim ablacım aminÇok şükür canım gözünüz aydınHayırlı olsun
Hoşgeldin canımGeldim canısı
Kız nerelerdesin sen merak ettik insan bir yazarKizlaaaarnasilsiniz bakayim ben yokken kimler fasulye oldu
Hic sorma bebegim pericim cok yogun bi yaz gecirdik.anneannem hasta yatti iki ay.1 hafta once vefat etti.telefonum kirildi.malum oglanlar evde kiz evde.bi de 4-5 ay olacak bahceli bi yer aldik neredeyse her aksam ordayiz cocuklar tasa topraga bulansin da geceleri uyusunlar diyeKız nerelerdesin sen merak ettik insan bir yazar
Yaa çok üzüldüm kuzum başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah .Hic sorma bebegim pericim cok yogun bi yaz gecirdik.anneannem hasta yatti iki ay.1 hafta once vefat etti.telefonum kirildi.malum oglanlar evde kiz evde.bi de 4-5 ay olacak bahceli bi yer aldik neredeyse her aksam ordayiz cocuklar tasa topraga bulansin da geceleri uyusunlar diye
Günaydın kuzum hayırdır kız uykumu tutmadıgünaydınlar
Hoş buldum canımHoşgeldin canım
nerdesin sen nasıl merak ettik seni,iyi misin ?Kizlaaaarnasilsiniz bakayim ben yokken kimler fasulye oldu
allah rahmet eylesin canımHic sorma bebegim pericim cok yogun bi yaz gecirdik.anneannem hasta yatti iki ay.1 hafta once vefat etti.telefonum kirildi.malum oglanlar evde kiz evde.bi de 4-5 ay olacak bahceli bi yer aldik neredeyse her aksam ordayiz cocuklar tasa topraga bulansin da geceleri uyusunlar diye
hiç mi uyuyamadın :)günaydınlar
Yaa çok üzüldüm kuzum başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah .
Senin yaramazlar da var tabi iyi yapmışsınız kuzum zaten doğru düzgün biyere çıkılmiyor atamıyor çocuklar enerjilerini .
Allah razi olsun canlarallah rahmet eylesin canım
Ozleyin beni ara sira hosuma gidiinerdesin sen nasıl merak ettik seni,iyi misin ?