sorun sabah uyandırmaktaütü için uyanır mıyım ayol
Kolay gelsinBen kaçtım hanımlar mutfakta işim var görüşürüz kocaman öptüm hepinizi
Beğenmiyor haspam napcankocanmiii yapiyomillette ne kocalar var bizimki yan gel osman bir dölüm bostan
Vayyyy beeee anasini satimmmm ne kocalar varrrBeğenmiyor haspam napcan
Benimde işime geliyor
sende ona çektirBebim eş kişiside bir gün mesaj atıyor odadan nescafe içecekmişte
Takıntılı da iyi degil gıVayyyy beeee anasini satimmmm ne kocalar varrr
Bitane bir villada calistim zamaninda adamin gomleklerini utuluyodum adam geldi filiz hanim bunu bidaha ütülermisiniz dedi neden dedim simdi astım ben onu yok yeniden dedi bilirim yani takıntılı adamları keske kocamda takıntılı olsaydi onu bari yapsaydiTakıntılı da iyi degil gı
Fazlası iyi gelmiyor. Herkes işini bilecek
Hep aklında ben olayım miniğim
Çıkın çıkın gelinOo cok kalabalik olduk bakalim canfeb bukadar kisiyi isteyecekmi
Gezmelerde
Tatlı kadın aynı gün dogmusuzEltimin doğum günüydü bugun kutladık içimden dilekler diledim haberi yok
Geldim kuzum geldim, hiiiii halı mı yıkıyorlar, uyma sen onlara, ne yıka ne sil, ver yıkamaya yıkasınlar, halı örtüleri varmış ben de yeni keşfettim bu icadı, henüz alıp kullanmadım ama desenleri cezbetti, denesem mi diye düşünmüyor değilim, onlardan al birkaç tane, halının üstüne ser, kirlendikçe makineye atar yıkarsın daha pratik, örtüler iyi olmuyor dersen eşine sildir, erkek gücü bir başka oluyor kaplanım sen siler misin dersin, o da olmadı direkt halıyı at yenisini al
hemde 2 ayda birGeldim kuzum geldim, hiiiii halı mı yıkıyorlar, uyma sen onlara, ne yıka ne sil, ver yıkamaya yıkasınlar, halı örtüleri varmış ben de yeni keşfettim bu icadı, henüz alıp kullanmadım ama desenleri cezbetti, denesem mi diye düşünmüyor değilim, onlardan al birkaç tane, halının üstüne ser, kirlendikçe makineye atar yıkarsın daha pratik, örtüler iyi olmuyor dersen eşine sildir, erkek gücü bir başka oluyor kaplanım sen siler misin dersin, o da olmadı direkt halıyı at yenisini al
Silme yıkama fıtık yapıyor, öyle derin işler bize ters:))))
Abla çok güzel pofpofluyorsun bende bu taktiği kullanayım bizim kaplandaGeldim kuzum geldim, hiiiii halı mı yıkıyorlar, uyma sen onlara, ne yıka ne sil, ver yıkamaya yıkasınlar, halı örtüleri varmış ben de yeni keşfettim bu icadı, henüz alıp kullanmadım ama desenleri cezbetti, denesem mi diye düşünmüyor değilim, onlardan al birkaç tane, halının üstüne ser, kirlendikçe makineye atar yıkarsın daha pratik, örtüler iyi olmuyor dersen eşine sildir, erkek gücü bir başka oluyor kaplanım sen siler misin dersin, o da olmadı direkt halıyı at yenisini al
Silme yıkama fıtık yapıyor, öyle derin işler bize ters:))))
Bekar kaynı olmayana yok musenin bekar kaynın varmıkine
koca bul da gelinlik dikeyim sana
Nasılsın canımCanımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?