- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.711
- 498
- 32
Kesinlikle hem tarif hem sunum fikri oluyor bana da geliştirmeye çalışırken kendimi ve dediğin gibi eğlenceli maksat da eğlenmek zatenBu kadar güzel olması çok iyi çünkü sadece aramızda yarışmıyoruz tarifi görüp yapmak isteyen oluyor şahsen yemek içinden gelmiş biri olarak öğreneceğim çok şey var kendi adıma hem çok eğlenceli herşeyden önce
Bu kadar güzel olması çok iyi çünkü sadece aramızda yarışmıyoruz tarifi görüp yapmak isteyen oluyor şahsen yemek içinden gelmiş biri olarak öğreneceğim çok şey var kendi adıma hem çok eğlenceli herşeyden önce
Amacınız eğlenmek ve öğrenmek ise emin olun çok şey öğreneceksiniz.Kendinizi araştırmalar yapıyor bulacaksınız.Yenilemeye ve geliştirmeye başlayacaksınız.Kesinlikle hem tarif hem sunum fikri oluyor bana da geliştirmeye çalışırken kendimi ve dediğin gibi eğlenceli maksat da eğlenmek zaten
Çok haklısın abla bunu yaparken eğlenmek heyecanlanmak bile çok güzel hele bu süreçte ilaç gibi geldi banaAmacınız eğlenmek ve öğrenmek ise emin olun çok şey öğreneceksiniz.Kendinizi araştırmalar yapıyor bulacaksınız.Yenilemeye ve geliştirmeye başlayacaksınız.
Böyle düşünmene sevindim canımÇok haklısın abla bunu yaparken eğlenmek heyecanlanmak bile çok güzel hele bu süreçte ilaç gibi geldi bana
Sağol ablacımBöyle düşünmene sevindim canım
günaydın prensesimGünaydın
Günaydın bebeğimgünaydın prensesim
sen yarışmaya katılmadıkça daha çok dile düşecen
Günaydın kuzucuklar
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
GünaydınGünaydın kızlar musmutlu günler diliyorum
Bana demedin
Kız yukarda günaydın kuzucuklar yazdimya hepinize DidimBana demedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?