Rakip yok dedimSunumu beceremez sonuncu olur
Bende bahçemden toplamıştım size attiğim biberler kızardı daBizim yerli sebzenin çıkmasını bekleriz hem doğal olur hemde uygun:)
5 liradan biber kurutmak yerine şimdi 1.5 liradan kuruturuz.
Bende bahçeden toplananları kurutuyorum.Ama onlar bana yetmez .En az 30 ar kilo kurutmam lazım:)Bende bahçemden toplamıştım size attiğim biberler kızardı da
aynen bana da yetmezBende bahçeden toplananları kurutuyorum.Ama onlar bana yetmez .En az 30 ar kilo kurutmam lazım:)
O zaman bizede bahçenden yolla bizim senin gibi kendi bahçemiz yokaynen bana da yetmez
Canın sağolsun nevroşO zaman bizede bahçenden yolla bizim senin gibi kendi bahçemiz yok
Yapta görelimRakip yok dedim
sen burdamisin bende seni ariyorum,6.takıma gidip ne yediğini paylasYapta görelim
Vallahide burda bişi yemedim kızsen burdamisin bende seni ariyorum,6.takıma gidip ne yediğini paylas
Burada biseylermi dagitiyolarkiVallahide burda bişi yemedim kızbu ay yarışmada yokum
Heeee domatesBurada biseylermi dagitiyolarki
Sağol canım çok duygulandım , pasta beni çok etkiledi 6ay oyum sanaCanfeb canım şimdiden doğum günün kutlu olsun ❤
Eki Görüntüle 2674387
Dipnot: Ne kadar düşünceliyim, o yüzden oyunu bana verher ne kadar katılamasamda olsun ver sen
canim gelicek dogum günün kutlu olsun ozaman nice senelereSağol canım çok duygulandım , pasta beni çok etkiledi 6ay oyum sana
Sana ömrümü verdim bir oy vermedin..Sağol canım çok duygulandım , pasta beni çok etkiledi 6ay oyum sana
Yapacak vaktim yok ben meşgul bir karıyımYapta görelim
İyi olur yapamıyorsun zatenVallahide burda bişi yemedim kızbu ay yarışmada yokum
En azından özgüvenim var buyrun senide meydanlarda görelimİyi olur yapamıyorsun zaten
Doğru hemşo sen yaparsın beybisi ahitkadakeEn azından özgüvenim var buyrun senide meydanlarda görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?