- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bakiyorumda herkese kalp dagitiyosun
Bu aşk burada bitsin aldatildigimi öğrendiğim gün bitirmem gerekiyordu çokkk yalvardin diye devam ettim senle bitti anloyomusun bittii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakiyorumda herkese kalp dagitiyosun
onlar ablaBakiyorumda herkese kalp dagitiyosun
Bu aşk burada bitsin aldatildigimi öğrendiğim gün bitirmem gerekiyordu çokkk yalvardin diye devam ettim senle bitti anloyomusun bittii
Bitince görelimbana arada eserler öyle ablacım
retro yapiciimmm mutfağı
ilk katı sürdüm daha bitmedi
Halley kutusu içinde fırça ve boyalar duruyor arada çocuklar içinde abur cubur var sanıp kompiiiiiiiiii
ben evi boyadım sende daha tık yok
bana gönder bari boyalarını
aaa nerde kız dikkat etmedim onaFirçan dikkatimi çekti o bile hali hazırda ayakta bekliyor iş için
Burası bahar ayları ve kışın güzel ama yazları çekilmiyor2 yıl önce temmuzda gelmiştim urfaya
fena fena
Ayyyy bana da atıyorduBakiyorumda herkese kalp dagitiyosun
Yok mu tayin işiKapat 5 dakika duramazsın sıcaktan. Pişman olduk vallahi Urfaya gelmekten
minik mikser olmasana kandırıyoruz şurdaAyyyy bana da atıyordu
İşteeeee bak herkese yesil ışık yakarmi bir insanAyyyy bana da atıyordu
2 yıl kaldıYok mu tayin işi
Ben tatlı mikserimminik mikser olmasana kandırıyoruz şurda
neden kedime kışt diyon
kedimi oldum simdi oyle olsun çok kirildim bu sefer çokkkkminik mikser olmasana kandırıyoruz şurda
neden kedime kışt diyon
Ben tatlı mikserim
Çok geçmiş olsun,sorunmu çıktı yoksa hayırlısı olsun nanacım.
Teşekkür ederim sebomnanam geçmiş olsun
iyi ne güzel işte ben bit pazari çok severim :)Ben gitmedim çocukların ısrarı üzerine eismle çocuklar gitti eşim çok memnundu halinden bana dedi bir daha kine senle gidelim
hayır hayır söylediğim laf kediydikedimi oldum simdi oyle olsun çok kirildim bu sefer çokkkk
Benim sayemde birbirni sevenler daha çok bağlanır
Bende gidicem bir güniyi ne güzel işte ben bit pazari çok severim :)
Eşimle tam tersiyiz o savurgan ben pintiyim