Saç Rengi ve Saç Boyama kıyamıyorum :(

kuzum211

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
132
1
16
34
Ankara
uzun bı aradan sonra mrhaba kızlar saclarımı boyatmak ıstıyorum ama karar veremedım suan saclarımda koyu kahve ve kızıl var uzun bı suredır hıc boyatmadım dıplerden acık kumral yanı ana rengım geldı azcuk bısey :( bı kac kuafore saclarım yanarmı yıpranırmı dedım oda ılk once saclarını acacam sonra kumrala boyayacam sonra orayalıne su karıstırıp yapcam bu sekılde saclarına kesınlıkle zarar vermez dedı ve fıyatıda 150tl fıyatını gectım ya saclarım yanarsa ? 4 ay ıcerısınde aşırı dokuldu ama bırden bıre toparlandı cok sık uzadı sacımı kusturmustum sımdı yanlıs bısey yapıpta sacımı tekrar kusturmekten cok korkuyorum ıstemıyorum hazır bu kıvama gelmısken normalde benım sclarım hemen küser uzaması aylar alıyordu ama bu sefer farklı oldu ve cok mutlu oldum:nazar: bu konuda benımle fıkırlerınızı paylasırsanız cok sevınırım yazdıklarınızla yola cıkacagım cunku kocaman öpüldünüz allaha emanet olun canlarım:16:

94 kısı okumus neden kımse cvp yazmadı ki :43:

uzun süredir boyamadıysan yıpranmaz sanırım.. saçının durumunu sen daha iyi bilirsin tabi.. çok yıpranma var mı? uçları çok kurumu? bi tel saç eline ortadan böl zor bölünüyorsa güçlüdür yanmaz.. ama çıt diye gidiyorsa yıpranma vardır.. önce 1 ay düzenli bakım kürü uygula saç dinlensin.. bu sürede saça fazla işlem yapma fön maşa falan... 1 ay sonra boya.. açıcı falan da bişi yapmaz o zaman... kumrala dönüş zordur açıcı şart ve kuaför yapsın sen daha çok yıpratırsın...boyandıktan sonra tekrar kürleri uygula.. bişi olacağını sanmıyorum..

Back